reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

choroby dzieciaczków :(

a ja tez mam małego doła:
Ania - jak już pisałam wyniki nieciekawe, ma powtórnie powtórzyć cukier i jeszcze lekarka wypatrzyła powiększoną tarczycę i ma zbadać hormon tarczycy
Mirek - byliśmy u rehabilitanta na wizycie - przeraziła się Mirka klatką -otóż musimy zabrać się za rehabilitację klatki szewskiej - chodzenie na basen to za mało - jeżeli nie będę z nim chodziła na rehabilitacje i masaże i basen to klatka będzie się coraz bardziej zagłębiać i za 2- 3 lata będzi ekonieczn aoperacja. Tylko najgorsze teraz - nie sposób dostać skierowanie na rehabilitacje, sztuką jest zapisać się - jak na razei moze, ale to wielkie może będa zapisy na przyszły rok. Kurcze i jak tu dzieci mają być zdrowe.
Mirek kiedyś chodził na masaże - efekty słuchowe - okropne - on płakał a ja razem z nim i tak przez 45 min.
A teraz ma mieć więcej - i jeszcze jest starszy - a on jest strasznie niedotykalski

reklama
Trini, też małemu zakraplam Nasivinem :-)

Gosiek, nie martw się, dobre leczenie, rehabilitacja i dzieciaki będą zdrowe. Trzymam kciuki za jak najszybsze efekty!!!

Boże dziewczyny bardzo wam współczuję. Życzę dużo zdrówka dla chorowitków. Buźki!
U nas odpukać wszyscy zdrowi.

Maxin a jakie były objawy tego zapalenia spojówki? - łzawienie, ropka?
I co jej dawałaś?

A moich znajomych półtoraroczny synek leży w szpitalu, bo mądra pani doktor nie odróżniła szmerów na sercu od zapalenia płuc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

gosiek zycze Wam aby Wam sie udalo jaknajszybciej dostac na ta rehabilitacje i aby przyniosła wspaniały skutek.'
I powodzenia dla Ani w nastepnych wynikach.
Kasiunka, Kasiaczek, Trini dziewczyny duzo zdrówka dla waszych dzieciaczków.

Biedactwa te dzieciaczki...Abryz ja to sie własnie boje takich pomyłek i niedociagniec lekarskich. Dzis byłam z małym po skierowanie na te badania gospodarki wapniowo fosforowej i wogole to niestety nie robia u nas tylko tez w CDZ. To trzeba z dobowej zbiorki moczu robic i własnie sobie nie wyorazam jak to ma wygladac u takiego malucha bo sama to kiedys robiłam ale przeciez on jeszcze sam nie woła siku. Czy ktos moze ma pojecie jak to bedzie bo juz sie boje ze bedziemy musieli to w szpitalu robic czy jak:confused: A co do wit D to nie wiem czy pamietacie ze moja ped. kazała po roku odtawic a neurolog dawac po 2 krople dziennie:baffled: Wiec nie wiedzac kogo mam słuchac dawałam 1 krople co 2 dzien a ostatnio zwiekzyłam do 1 kropli dziennie bo nie ma słonca. No i dzis oznajmiłam to lekarce a wiecie co ona mi na to, ze mozliwe ze własnie przedawkowałam mu D i dlatego sa problemy:wściekła/y: Wez badz madry człowieku!!! Nie chce mi sie jakos w to wierzyc ze przedawkowałam bo przeciez dawałam mniej niz niektorzy lekarze zalecaja:confused: I co moze z nadmiaru tez nie chca mu zeby rosnac tak...? ehhh!

Ło Matko! Biedny Mireczek.
Dużo zdrówka dla Anulki, Bartusia, Kubełka, Ani- Gosiek, i dla wszystkich innych chorowitków.

U nas na szczęście wszystko w porządku- wszystkie wyniki w normie. Bądź teraz mądry i pisz wiersze, co jej było. Antybiotyk ma jeszcze brać (w sumie 10 dni). Czasami nadal łapie się i wola, że boli pupa...

reklama
o rany, ile nieszczęścia.... zdrówka wszystkim życzymy :-)

Weronika też ma katarek - ale u niej zakroplenie nosa jest równoznaczne ze spazmami połączonymi z mega szlochem i w ogóle jakbym ją zamordować chciała - więc chodzi z zatkanym :wściekła/y:

Do góry