reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

maxin - bo jej się po porodzie zaczęło mleko gromadzić w piersiach - i zrobił sie stan zapalny i ropa - normalne sposoby nie pomagały - ot miała pecha trafiła na 1/100000 ileś tam przypaków iż u niej po porodzie hormony moje zaczęły wytwarzac u niej mleko:sick:

reklama
Kubeł ma najprawdopodobniej powikłania po szczepionce PENTAXIM. Dwa dni miał gorączkę powyżej 38 stopni, a dziś w nocy mi się dusił. Dostał zapalenie krtani. Masakra. Myślałam, że umrę ze strachu :szok::szok::szok:
Lekarka przepisała mu antybiotyk, ale tylko raz dziennie.
Mam nadzieję, że ta noc będzie spokojniejsza.

O qrcze wspolczuje Kubusiowi i Tobie Abryz sama dzis wzielam ostatni antybiotyk bo mialam wlasnie zapalenie krtani:sick: Nie bylam na zjezdzie w szkole i 2 dni na praktykach bo nie moglam mowic tylko szeptem. Wiem ze to nie ciekawie wyglada a napewno u dziecka jest straszniejsze ale zycze szybkiego powrotu do zdrowka Kubie i wszystkim chorowitkom!

Znam to abryz, Kacper jak miał 9 miesiecy to tez miał bardzo powazne zapalenie krtani takie że aż musiał dostać zastrzyk aby się nie udusił, świszczał, charczał normalnie masakra całą noc nie spałam i nasłuchiwałam czy jeszcze dycha !
2 tygodnie temu tez miał drugie zapalenie krtani naszczescie lzejsze ( bo ja juz przeczulona i wcześnie to wykryłam ) dostał antybiotyk Summamed raz dziennie i Craritine ( aby się nie udusił ). I przeszło po 4 dniach był już zdrowiutki.
Także powodzenia i Jakubkowi dużżżżżżżżżżzo zdrówka.

Dzięki dziewczyny :-)
Kuba też ma Sumamed, a do tego Diphergan.
Krtań przerabiam już od urodzenia Piotrka, ale za każdym razem się boję :sorry::sorry::sorry:

reklama
a ja sobie puściłam na LUZ i pierszy raz od porodu - poszłam na zwolnienie na Mirka. Po prostu już nie miałam sił.
U mnie wszyscy chorzy. Ania ma zapalenie krtani, my z Mirkiem gardło i Roman tez churchla.
A więc siedze w domku i rozkoszuję się przebywaniem z chorymi dzieciaczkami.
Było by fajnie, gdyby Ania nie była taka zrzedliwa - cały dzień sie kłóci i roi wszystkim na złość -nawet mi i Mirkowi - normalnie wysiadam psychicznie. Rozumiem, ze ma okres dojrzewania - ale... są granice......

Do góry