reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

choroby dzieciaczków :(

I dobrze Gosiek czasmi trzeba sobie dac na LUZ,choc w domu pewnie go nie masz,tym bardziej jak Ania zlosnica jest,och ten okres jest dosc ciezki,buntowniczy i wszytsko jest na nie,oby szybko jej przeszlo,a wy abyscie nie dali sie chorubska;-)buzka dla was:tak:

u nas przez katra Natka marudna:-(

reklama
Gosiek, podobno dziewczynki są gorsze od chłopców w okresie dojrzewania. No i do tego chore dziewczynki...
Życzę dużo zdrowia i cierpliwości.
Ja dziś sobie wzięłam opiekę na Kubę i dobrze, bo w szkole była dyskoteka z okazji Dnia Nauczyciela i dzieciaki się pochlały. Siedziałabym tam nie wiadomo do której (kiedyś siedziałam do 17 i czekałam na przyjście rodziców) :szok::szok::szok:

abryz, maxin - napisłam się jak wariat na 2 strony i Mirek mi skasował zanim wam wysłałam - widocznie dał Ani jeszcze szansę

ps. Ania ma niedługo dostać okres - a to dodatkowo powoduje u niej wściekliznę

może tylko tyle napisze o Ani - jak zobaczy, ze Mirek ma jakąś zababkę i że się ładnie bawi - to potrafi podejść do niego z całej siły wyrwac mu ją ( wykręcająć rękę) i zabrac i potm biedny Mirek płacze a ona się cieszy, ze on płasze - a za chwilkę podchodzi i tuli - zwariować można - to jest psychiczne

Oj to nie fajnie masz gosiek, Ania upierdliwa no cóż taki okres, wyobrażam sobie że nie jest Wam łatwo !

A ja muszę pochwalić moje dziecko , wczoraj byliśmy na szczepieniu IV dawka Pentaximu i Kacper nie zapłakał nawet na chwilke, przy ukłuciu trochę zmarszczył czoło a jak pielęgniarak wyciągneła igłę to się do niej uśmiechął ! Była w lekkim szoku, tym bardziej, że przed nami dwóch chłopaczków w Kacpra wieku darło się że szok jeszcze długo po wyjściu z gabinetu. Dostał balona w nagrodę:tak:

My już też w w tym tygodniu po ostatnim szczepieniu. Przy wkłuciu i przez cały czas nie zapłakała tylko się zmarszczyła. Dopiero po jakiejś minucie jak jej chciałam krew zetrzeć to trochę zapłakała i nie pozwoliła, ale szybko jej przeszło.

Maxin my za to teraz mamy spokój ze szczepieniem aż do 5 czy 6 roku życia.

reklama
Weronika źle zareagowała na tę szczepionkę, jest marudna bardzo. I zrobił jej się taki czerwony ślad dookoła ukłucia, jakieś 3-4cm :-( Poprzednio tak nie było, czy Wasze maluchy też mają taki problem?

Do góry