reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

I dobrze Gosiek czasmi trzeba sobie dac na LUZ,choc w domu pewnie go nie masz,tym bardziej jak Ania zlosnica jest,och ten okres jest dosc ciezki,buntowniczy i wszytsko jest na nie,oby szybko jej przeszlo,a wy abyscie nie dali sie chorubska;-)buzka dla was:tak:

u nas przez katra Natka marudna:-(

reklama
Gosiek, podobno dziewczynki są gorsze od chłopców w okresie dojrzewania. No i do tego chore dziewczynki...
Życzę dużo zdrowia i cierpliwości.
Ja dziś sobie wzięłam opiekę na Kubę i dobrze, bo w szkole była dyskoteka z okazji Dnia Nauczyciela i dzieciaki się pochlały. Siedziałabym tam nie wiadomo do której (kiedyś siedziałam do 17 i czekałam na przyjście rodziców) :szok::szok::szok:

abryz, maxin - napisłam się jak wariat na 2 strony i Mirek mi skasował zanim wam wysłałam - widocznie dał Ani jeszcze szansę

ps. Ania ma niedługo dostać okres - a to dodatkowo powoduje u niej wściekliznę

może tylko tyle napisze o Ani - jak zobaczy, ze Mirek ma jakąś zababkę i że się ładnie bawi - to potrafi podejść do niego z całej siły wyrwac mu ją ( wykręcająć rękę) i zabrac i potm biedny Mirek płacze a ona się cieszy, ze on płasze - a za chwilkę podchodzi i tuli - zwariować można - to jest psychiczne

Oj to nie fajnie masz gosiek, Ania upierdliwa no cóż taki okres, wyobrażam sobie że nie jest Wam łatwo !

A ja muszę pochwalić moje dziecko , wczoraj byliśmy na szczepieniu IV dawka Pentaximu i Kacper nie zapłakał nawet na chwilke, przy ukłuciu trochę zmarszczył czoło a jak pielęgniarak wyciągneła igłę to się do niej uśmiechął ! Była w lekkim szoku, tym bardziej, że przed nami dwóch chłopaczków w Kacpra wieku darło się że szok jeszcze długo po wyjściu z gabinetu. Dostał balona w nagrodę:tak:

My już też w w tym tygodniu po ostatnim szczepieniu. Przy wkłuciu i przez cały czas nie zapłakała tylko się zmarszczyła. Dopiero po jakiejś minucie jak jej chciałam krew zetrzeć to trochę zapłakała i nie pozwoliła, ale szybko jej przeszło.

Maxin my za to teraz mamy spokój ze szczepieniem aż do 5 czy 6 roku życia.

reklama
Weronika źle zareagowała na tę szczepionkę, jest marudna bardzo. I zrobił jej się taki czerwony ślad dookoła ukłucia, jakieś 3-4cm :-( Poprzednio tak nie było, czy Wasze maluchy też mają taki problem?

Do góry