reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
u nas wieczny katar oszalec mozna nic nie pomaga ani eki ani zyrteks
Jak Kacper był chory i byliśmy u Pani doktor to ona zdziwiła się że Kacper ma jeszcze duze ciemiączko gdzieś 2,5X2,5 pytała o witaminkę D3 ale my podajemy codziennie 1 krople do buzi. Powiedziała zeby sie na razie nie martwic i ze najwyzej we wrzesniu zwiekszymy dawke na 2 krople. No ale kurcze ja caly czas o tym mysle, a jak to ze mu tak wolno to ciemiączko zarasta to objaw jakiejs choroby jest?
No sama juz nie wiem ?!
No sama juz nie wiem ?!
7 dni chyba ze u Ignaca ktory chodzi z katarem ood zeszlej niedzieli czyli juz z 10 dni....
Anzk - gdyby to bylo cos strasznego to by lekarka zreagowala - po prostu jestescie pewnie w mniejszym %cie ktoremu wolno zarasta
Aga
Anzk - gdyby to bylo cos strasznego to by lekarka zreagowala - po prostu jestescie pewnie w mniejszym %cie ktoremu wolno zarasta
Aga
anzk mojej Kiniu.śce też bardzo wolno zarastało i wielkie miała,a potem jakoś nagle i teraz ma małe na opuszek palca,ale ona zawsze dostawała 2 krople vigantolu i 5 juvitu multi,aha, ale babka mówiła,że normalne ma ciemiączko,
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Maxin podobno nie koniecznie jak mi powiedział pani laryngolog, bo moja Ania miała prawie cztery tygodnie katar.
reklama
Podziel się: