reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

no właśnie dziwnie, ale w ciepłej nie tyle się chowały, no bo on operację miał coby mu właśnie nie uciekaly do brzucha, ale tak do góry się podnosiły, podobno to troche boli,ale nie narzekał:-D

reklama
Moja koleżanka do mnie dziś zadzwoniła bo od zeszłego tygodnia jest ze swoja 2 miesieczna córka w szpitalu miała miała biegunkę, i wogóle od urodzienia jej popłakiwała. Po wykonaniu badań wykryli u niej bakterię Kliebsella Pneumoniae w kale ! Czy ktoś może o tym coś słyszał, czy to jest uleczlne w 100% czy jest zaraźliwe ? Czytałam trochę w necie ale jakaś z tego głupia jestem. Wiem że ostatnio 3 noworodki umarły i miały tę bakterię ! No nie wiem moja koleżanka jest przerażona i chciałabym jej jakieś pozytywy przekazać. Czy ktoś coś wie jakie to świństwo???

a my mamy angiiine:(((
najpierw ja - jak mnie dopadlo na maksa w czwartek, to wieczorem bylam bliska rzucenia sie z okna z celu skrocenia sobie mak... za cholere nie moglam zbic goraczki (39.3)
nazajutrz wieczorem dopadlo Adasia :-( Na jego cialku moznaby smazyc jaja przez caly wieczor i noc, biegunkie mial koszmarna, a rano w sob jeszcze zwymiotowal :-( w dodatku zbieglo sie to z momentem wychodzenia dolnych czworek! ale nie plakal duzo, nawet troche sie smial, ale byl tali slabiutki moj maly chlopczyk,tak mi go bylo zal... koniec koncow wyladaowalismy na pogotowniu. teraz oboje jestesmy na antybiotykach i jest znacznie lepiej, choc apetyt malemu zupelnie nie dopisuje.

Ojej wesolutka dużo zdrówka życzę dla Ciebie i Adasia! To straszne tak patrzeć jak dziecko sie męczy :-(

A moja Ania od piątku ma okropny katar i zaraziła mnie. Dzisiaj od rana kicham i boli mnie głowa :-(Ostatnie 3 noce były koszmarne, bo Ania za wszelką cenę chce oddychać przez nos i chce smoka, a ma zatkany nos. Budzi sie i płacze. W końcu biorę ją do siebie. Budzi mnie co chwila w nocy, a że ona sie strasznie rozpycha to śpię a brzegu łóżka i jestem nie wyspana i połamana.

reklama
Do góry