reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

mandarynka - no mój tez juz si ez katarem męczy ponad 2 tygodnie:-(
Kasiunka - współucia trzydniówki i tej olropnie wysokiej temperatury - ja bym chyba padłą jak Mirek by mi tak padł:-(
Biedronka - uściski dla Kini
Zdrówka dla wszyskich maluszków

reklama
dzięki grosiek i kurde co te maluchy tak chorują?????????
Aniu,ale warum by jej ta pokrzywka wylazła dopiero tera,kiedy byłam w chacie gorączka była okropna,a nic nie wylazło.choć jak si ę tera chłodniej zrobiło to nic jej nie wyłazi takiego ino parchy jakieś i wciąż nie wiem co to...next week ide na szczepienie to może się dowiem czegoś

Mój Kacper dziś w nocy miał gorączkę, był bardzo rozpalony, i główka i rączki, nie mierzyłam mu bo szybki termometr sie zepsuł a ten rtęciowy to do d..y dla malych dzieci.
Dałam mu Ibufen i po pół godzinie ostygł i spał spokojnie do rana! Kurcze nie wiem z czego ta gorączka kataru nie ma, nie kaszle ???? Może to efekt tej szczepionki ale tak po tygodniu dopiero ? Szczepienie miał w zeszły poniedziałek.
No nie wiem musze go poobserwować !

Biedronka, ja kiedyś wyciągnęłam Kubła z wanienki i wyglądał, jakbym go czymś poparzyła. Po kilku godzinach zeszło. Podejrzewam, że to była reakcja na coś, co zjadłam. Ale przyczyny mogą być różne :-)

U nas znowu w nocy byłą temperatura 39,00 stopni. Kurcze od czego to jest, dalej kataru, kaszlu brak... może to zęby oj oby zęby ! jak mu do jutra nie przejdzie to idę do lekarza.

odkad adas goraczkowal prawie tydzien temu ma czesciej rzadsza kupe. nie calkiem rzadka, ale taka malo spojna :baffled: a dzis juz dwa razy zrobil po troche takiej rzadzizny :baffled::baffled: ma humor, zachowuje sie jak zwykle, je jak zwykle... co mam mu dac , zeby sciesnic troche twe kupeczke???

biedne dzieciaczki niech szybko zdrowieja...male i wieksze dolegliwosci precz!!

A mi dzis dopiero jakas nowa pediatra powiedziala, ze Alek ma wedrujace jadro tzn jeszcze nie zeszlo i ze jak nie zejdzie do 2 r.z to bedzie trzeba isc na zabieg chirurgiczny:baffled: Qrde nikt mi przez te 13 miesiecy ani razu nie powiedzial nic o tych jadrach a sprawdzaly za kazda wizyta:confused::dry:

reklama
Do góry