reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

Ja podpisuję się po tym co napisała Abryz. Możesz jeszcze posmarować plecki i klatkę piersiową maścią rozgrzewającą Pulmex Baby- to rada Biedronki:tak:

reklama
witajcie po krótkiej przerwie powiem co nowego u nas w sprawie Szymcia
usg wyszło ze torbiel potem pani doktor laryngolog prywatnie bardzo fajna pani dała mi skerowanie do szpitala bo był niespokojny i stwierdziła ze moze zaczeło go to boleć w szpitalu pan ordynator stwiedził ze on ma jescze katar i ze nic nie mozna zrobic wiec termin do szpitala na 8 maja ale to juz chyba pisałam w ten poniedzałek poszłam ponownie na wizyte do pani laryngolog i powiedzała ze sie to bardzo zmniejszyło ze antybiotyk jeszcze przez 5 dni ale raczej sie to nie wchłonie . Okazało sie ze jej nie bedzie na oddzale 8 maja bo ma jakis zabiek sama z sobą dała mi namiar na lekarza w szpitalu umówlła mnie z nim i pan doktor stwierził ze jak by to był jego dziecko to on by tego teraz nie robił bo jest za mały najwczesniej jak bedzie miał 2 latka o ile nie zacznie sie to powiększac bo trzeba to bedzie prawdopodobnie usunąć z kawałkiem KOŚCI GNYKOWEj zeby nie odrastało i on powiedzał ze raczej ma to juz długo albo i od urodzenia ale poprostu wczeniej nie było tego widac a teraz zrobił sie stan zapalny i to sie uwidoczniło no to tyle narazie sorki ze tak sie rozpisałam

Oleńka27 no i co postanowiłaś będziesz ten zabieg teraz robic czy czekasz ?
Eve26 jak Kacper miał katar to lekarz ( znajomy, sprawdzony) powiedział że najlepsze krople to EufobiumCompositum , ja kropiłam małemu i katar w ciągu 2-3 dni całkowicie zniknął, a miał naprawdę silny lało się z noska i nie umiał oddychać. Możesz spróbowć jak chcesz.

Potrzebuje ratunku. Moja na tala juz od tygodnia sra na potege nie nadązam zmieniac jej pieluch. przy czym je troche mniej ograniczyłam wszystkie owoce i soki owocowe i owocowo warzywne nie daje nic a ona dalej sra piła jagody, jadła marchwianke ale dalej sra, duzo pije jest pogodna i bawi sie nie mam pojecia so sie dzieje ratujcie....

heksa, a czy to normalne kupki czy laksawica?U nas Marcysia więcej kupka jak duzo zjada nie wazne czego. To też bywały takie dni, że co zmiana pieluch to kupa.Może jej się apetyt zwiększył i jelitka nie nadążają albo ząbki...bo na zęby tez często moja kupkała więcej.:baffled:

wiesz co tez tak na początku myslalam ale mała je mniej duzo mniej, a co do ząbków to ni na to nie wskazuje u nas kupka jest co 40min 1h i rano pierwsza taka papkowata luzna nastepne to jakby z jelit przynp prykaniu wylatywala bodbarwiona kalem woda z drobnymi farfoclami stolcu nie wiem jak to inaczej opisac....:-(

A nie wprowadziłaś jakichś nowości w jedzeniu?Albo jakichś nowych leków, zmiana wody, na której przygotowujesz posiłki albo co?U nas Małą ładnie zasuszał banan(pognieciony widelcem), ale nie wiem czy u Was to dobry pomysł?

reklama
nie własnie nic takiego ok 2 tygodni temu mala skonczyła kuracje z zastrzykami i było ok nic nie wprowadzalam nowego bo wszystko mała juz jadła.. banan niestety przelatuje..... nawet ugotowany na budyn

Do góry