reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
Dzieki odstawiłam wszystko co mleczne kupki opanowane 2 diennie norma to 3 ale ciesze sie ze dwie jeszcze z tydzien na proszku i ponownie na kartonik wracamy. daje jeszcze lakcid a smekte narazie odstawiłam jeszcze raz dzieki.

U nas chorubsko,ale jakies dziwne.Mala od niedzieli ma goraczke i nic wiecej,od wczoraj wysoka nawet 39.0,a dzis w sumie rosnie i spada wachajac sie 37.5-38.8,podaje nurofen i calpo,zastanawiam sie moze dac jej czopek viburkol czy cos takiego mam z pl.U lekarza rzedne nowinki,wszytsko zbadal,mam tylko troche uszy czerwone,ale nie widzin infekcji,wiec czekmy,mam oddac jutro z rana siuski,bedzie wiec zabawnie zlapac cokolwiek:confused: ale sprobujemy,raz juz probowalam i sie udalo.W piatek do katroli,jak sie pogorszy,bo moze tak byc,i tu mnie rozsmieszaja....to trzeba zapobiec..??!!A oni na razie karza czekac:baffled: Natalka w sumie je normalnie,pije mleko,bawi sie ,moze oczka ma bardziej smutne niz zawsze i takie opuszczone,ale o przez goraczke.Och dola mam bo znowu czekac.Wiec zjazd odlecial jak dzisiejszy wiatr choc pogoda jest piekna ,a jak w Pl.???
zobaczymy co jutro przyniesie,mam spi z nami,bo trzeb jej w nocy badac temp.po ostatnim zajsciu juz suie boje,wiec kupilismy dobry elektroniczny do ucha termometr,szybko mierzy:tak:
obya mala nic wiecej nie cierpiala

bylysmy u lekarza straszny karat kaszel i gardlo sie nie podobalo wiec zapisal duracef!!! zoska marudna zaszalala na swoich urodzinach zjadla troche loda i biegala bardzo lekko ubrana bo bylo goraco po chwili zrobilo sie zimno a ona nadal szalala bo mamanie wiedziala ze zimno i trach choroba zlapana:(((((

reklama
Do góry