a ja dzisiaj jestem przerazona bo boje sie ze Wiktor ma nawrot choroby To przez wyglad jego skory, jest taka marmurkowata a w szpitalu mowili ze to moze oznaczac infekcje Tak bardzo sie boje ze bedziemy musieli wrocic do szpitala (
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Kropecka wszystko bedzie dobrze, nie mozna cały czas myślec ze wraca sie do szpitala.
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Kropecka ty się tak nie martw. Wszystko będzie ok.
kropecka to może leć szybciutko do lekarza i wtedy będziesz wiedziała co i jak i nie będziesz się tak martwić.
Moja ma chyba pleśniawki - ma taki białawy nalot na języku... nie wiem czy z tym mam lecieć do lekarza czy mam czekac. Miała już tak któraś?
Moja ma chyba pleśniawki - ma taki białawy nalot na języku... nie wiem czy z tym mam lecieć do lekarza czy mam czekac. Miała już tak któraś?
gunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Mamy używające espumisanu lub esputiconu czy mogłybyście napisać mi skład tych leków. Ja kupiłam coś innego, mała nie ulewa, ale zaczeła sie jeszcze bardziej pręzyć, chcę sobie porównać skład, bo jeśli jest podobny to nie bede kupować, a jesli nie to spróbuję. A tą wodę koperkową to też sie kupuje w aptece?
reklama
Gunia na działanie Esputiconu lekarz powiedział mi ze trzeba czekac dwa tygodnie nawet
to moze byc realne bo to oleisty r-r
mam stosowac systematycznie 2 razy dziennie po 2 krople
dzis kupiłam Grape water(apteka) i bedziemy testowac
Abryz ma racje ponoc koper wzmaga tez powstawanie gazów no ale zobaczymy
to moze byc realne bo to oleisty r-r
mam stosowac systematycznie 2 razy dziennie po 2 krople
dzis kupiłam Grape water(apteka) i bedziemy testowac
Abryz ma racje ponoc koper wzmaga tez powstawanie gazów no ale zobaczymy
Podziel się: