reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

choroby dzieciaczków :(

Ja jeszcze w szpitalu w Narutowiczu, w drugiej dobie. Raz na tydzień chyba robią tam usg, koszt 20 zł.

reklama
kurde masakara mi się stała...Ewa ma ospę:(((((((więc zniam na jakiś czas,bo mam tu przekichane z tym pierdziochem małym,żeby tylko Kinia nie zachorowała,bo sfiksuję:((((((((((

Biedronka, kup PUDRODERM. Mój Piotrek miał ospę w zeszłym roku, też latem i fajnie łagodziło. Jest też dobre na bąble po komarach :-)

kate - wiem - przechodziłam ospę w wieku 31 lat - po prostu beznadzieja, nie życzę przechodzić ospy w tym wieku najgojszemu wrogowi - dno kompletne, leżysz - źle, stoisz - źle i te pęcherze, - fuj - takie obrzydliwe i bolące -nawet na cipci wyskoczyły - po prostu wszędzie i w dupie też -i jak tu się skupkać nie rozrywając ich???? - a na brzuchu i plecach to miałam o średnicy 2,5 - 3 cm - do tej pory mam blizny. :( :( :( :(
Po prostu choróbsko nie dość, ze bolesne to jeszcze obrzydliwe.

reklama
Choroba wieku dziecięcego przechodzona w dorosłości... masakra..
Moja siostra załapała od dzieci z przedszkola... dzieci spoko - wylizały sie szybciutko. Ona za to była umierająca przez 3 tygdodnie... no koszmar...

Kto przechodził ospę może dostać półpaśca... II stadium ospy.
A można dostać półpaśca ponownie?

Do góry