reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

no to fajowo że wszystk odobrze.
A+t a od kiedy szeroko pieluchowałś Alę? Od urodzenia czy dopoero lekarz ci kazał bo byly wskazania?

reklama
moja Nadia miała dysplazje koszmar biedna lezała chyba z 5 mies w rozwórce :( :(
zobaczymy co z małym Vikingiem będzie???

Dziewczyny a nas lekarz jeszcze nie kierował na USG bioderek... sama nie wiem czemu??? Miałam się dzisiaj zapytać, ale zapomniałam.... :(

Ania dzisiaj miała szczepienie. Była bardzo dzielna. Mało płakała i ogólnie była spokojna w dzień. Kochane dzieciątko...

trini...mi nawet przy ewie babka nie dałaby skierowania,gdybym się sama nie upomniała...nic nikt mi nie mówił na temat usg...zapisałam już Kinię jak miała 2 tyg,a i tak termin mam na 10 sierpnia:(i dopiero przed wizyta samą pójdę po skierowanie,bo by mi waznośc straciło:)

Głuszek ja pieluchuję Polę od urodzenia, bo tak radziła położna i  po USG wyszło, że nie ma żadnego problemu, ale lekarz zalecił jeszcze na razie pieluchować- drugi raz USG mamy 3 sierpnia i do tego czasu wolę pieluchować,  żeby potem nic nie wyszło.

trini - ja sie pytałam pediatry na wizycie i mówiła, ze nie potrzeba - że jest OK . No nie wiem może sama pódę prywatnie - tak dla świętego spokoju.

gluszek, pieluchowalam dopiero jak lekarz zalecil - nauczyl nas takiego innego sposobu... i robilam to na noc, czasem w dzien tez. Oprocz tego - cwiczenia w wyginaniu nozek na zabke. Jesli chodzi o terminy to mysmy poszli prywatnie, bo tak to bysmy ze 2 miechy czekali i kto wie, czy by dalo sie to tak ladnie wtedy odwrocic ;) W szpitalu powiedzieli, ze najlepiej to badanie zrobic miedzy 3 a 4 tyg zycia dziecka

reklama
Do góry