reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Dziewczyny a nas lekarz jeszcze nie kierował na USG bioderek... sama nie wiem czemu??? Miałam się dzisiaj zapytać, ale zapomniałam....
Ania dzisiaj miała szczepienie. Była bardzo dzielna. Mało płakała i ogólnie była spokojna w dzień. Kochane dzieciątko...
Ania dzisiaj miała szczepienie. Była bardzo dzielna. Mało płakała i ogólnie była spokojna w dzień. Kochane dzieciątko...
trini...mi nawet przy ewie babka nie dałaby skierowania,gdybym się sama nie upomniała...nic nikt mi nie mówił na temat usg...zapisałam już Kinię jak miała 2 tyg,a i tak termin mam na 10 sierpniai dopiero przed wizyta samą pójdę po skierowanie,bo by mi waznośc straciło
Głuszek ja pieluchuję Polę od urodzenia, bo tak radziła położna i po USG wyszło, że nie ma żadnego problemu, ale lekarz zalecił jeszcze na razie pieluchować- drugi raz USG mamy 3 sierpnia i do tego czasu wolę pieluchować, żeby potem nic nie wyszło.
gluszek, pieluchowalam dopiero jak lekarz zalecil - nauczyl nas takiego innego sposobu... i robilam to na noc, czasem w dzien tez. Oprocz tego - cwiczenia w wyginaniu nozek na zabke. Jesli chodzi o terminy to mysmy poszli prywatnie, bo tak to bysmy ze 2 miechy czekali i kto wie, czy by dalo sie to tak ladnie wtedy odwrocic W szpitalu powiedzieli, ze najlepiej to badanie zrobic miedzy 3 a 4 tyg zycia dziecka
reklama
Podziel się: