reklama
Gunia my używamy ESpumisanu- skład: symetykon i krzem
Małej bardzo pomogło- dawaliśmy przez kilka dni regularnie według instrukcji i poprawiło się jej znacznie- właściwie mogę powiedzieć, ze nie ma już kolek, więc na razie odstwiliśmy, ale mamy cały czas pod ręka.
Małej bardzo pomogło- dawaliśmy przez kilka dni regularnie według instrukcji i poprawiło się jej znacznie- właściwie mogę powiedzieć, ze nie ma już kolek, więc na razie odstwiliśmy, ale mamy cały czas pod ręka.
głuszek na biały języczek dobry jest Aphtin, możesz kroplę wlać na języczek albo zamoczyć gazić i wytrzeć jężyczek na 100 procent biały nalot zejdzie.
Normalnie profilaktycznie bieżemy Cebion i zauważyła że od tej pory języczek jest rózowiutki
- to jest witamina c, zmienia odczyn w buzi na kwaskowaty (czy jakoś tak) i języczek się nie zabarwia.
Aphtin używaliśmy na polecenie położnej potem pediatra doradziła cebion i używamy go od 3 tygodnia. Dopóki nie zrobią się takie białe krostki możesz dać sobie spokój z lekarzem (tak powiedziala położna)
Normalnie profilaktycznie bieżemy Cebion i zauważyła że od tej pory języczek jest rózowiutki
Aphtin używaliśmy na polecenie położnej potem pediatra doradziła cebion i używamy go od 3 tygodnia. Dopóki nie zrobią się takie białe krostki możesz dać sobie spokój z lekarzem (tak powiedziala położna)
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Ewe Cebion fajnie pachnie i smakuje, chociaz Olek i tak sie krzywi.... a ile kropelek dajesz Amelce???
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
głuszku tak jak pisze ewe. ja przegapiłam ten moment
i teraz juz mamy takA specjalnA zawiesine robiona w aptece
na te płeSniawki a jak nie dawałrady ten aphtin to smarowałysmy
pioktanina tylko ze ta na wodzie nie na spirytusie
to juz 3 tydien i juz widac poprawe mi aphtin nie pomagał i tylko pogorszyłam sprawe.
ale jak u ciebi dopiero sie zaczyna to powinien podołac.
na gazy to jak wiem ze zjadłam to co nie powinnam to doraznie przewaznie na noc daje 3 kropelki esputiconu.
ale zadko
i teraz juz mamy takA specjalnA zawiesine robiona w aptece
na te płeSniawki a jak nie dawałrady ten aphtin to smarowałysmy
pioktanina tylko ze ta na wodzie nie na spirytusie
to juz 3 tydien i juz widac poprawe mi aphtin nie pomagał i tylko pogorszyłam sprawe.
ale jak u ciebi dopiero sie zaczyna to powinien podołac.
na gazy to jak wiem ze zjadłam to co nie powinnam to doraznie przewaznie na noc daje 3 kropelki esputiconu.
ale zadko
gunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Byliśmy dziś na szczepieniu, Agnieszka płakała, ale króciutko, potem sie zamyśliła, jak ja to mówię, czyli wisiała na ramieniu i patrzyła w jeden punkt. Teraz je i śpi ( i mocno ulewa, wczoraj odstawiłam te kropelki przestała sie prężyć i znów zaczęła ulewać
nie wiem co gorsze )
reklama
Podziel się: