grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
chodzikom stanowczo mówimy NIE!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak Ja Jestem Na Tak Teraz Jest Wszystko Niedobre Chodak Nie Beztresowo Dzieci Chowac Mleko Krowie Niedobre A Kiedys Bylo Wolno I Nic Sie Zlego Niedzialo Dziecko Morze Samodzielnie Chodzic I Zle Postawi Norzke To Terz Morze Zrobic Sobie Krzywde.wszystko Jest Dodre Ale W Granicach Rosodku Ja Niunie Wlorze Do Chodakaq Ja Bendzie Miec Pul Roczku I Nikt Mi Tego Nie Zabroni Jak Bendzie Chciala W Nim Chodzic I Nic Zlego Nie Bendzie Sie Dziac .ostatnio Morz Pytal Sie Pediatry Od Kiedy Morzna W Chodaku To Powiedziala Ze Jak Zacznie Samo Stac Ale Nam Nieodradzala Chodaka
Dzisiaj w tv było pokazane jak bardzo małe dzieci są "niewrażliwe" na przeszkody, przepaści (schody) itp. więc NIE
Dzisiaj w tv było pokazane jak bardzo małe dzieci są "niewrażliwe" na przeszkody, przepaści (schody) itp. więc NIE
Może to i racja Mój Młody "fruwał" po mieszkaniu w chodziku, czego ślady mamy na wszystkich ścianach... Znajomi mi powtarzali, że robie krzywdę dziecku. On raczej wyglądał na szczęśliwego. Miał większy dostęp do wszystkiego, był bardziej niezależny Chodzić zaczął w 11 miesiącu swego życia i teraz to dopiero gania... Ale rzeczywiście czasem nie patrzy gdzie pędzi, nie są dla niego przeszkodą ani klocki, ani samochody, ani leżący na podłodze tata czy mama... Oby do przodu... Może to pozostałości po chodziku? A może po prostu ten wiek i ten typ tak ma?