reklama
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Ja dowiem się czy to chłopczyk czy dziewczynka w tą sobotę. Nie mogę się doczekać. Intuicja mówi, że to moja upragniona córcia ale pozostali mówią, że chłopaczyk. Przekonam się w sobotę.
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Agatatje to szczególna sobotę bo wybieram się na badani gentyczne czyli przez 45 minut sobie dzidzie poogladam i filmik dostanę wraz ze zdjęciami super. Ze zdrowiem nigdy nie mialam problemów nawet trudno mi jest przeziebienie złapać. A w czasie ciąży na nic nie narzekam zero dolegliowśći jedynie wymioty całkiem mi nie przeszły. Mam nadzieję, że dzidzia zdrówko po mamusi odziedziczy
Namezis Gratulacje
Namezis Gratulacje
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Nemezis gratulacje!!!!!!!!!!!! Ale oczywiście znowu po remisie więc Płock-Asia liczymy na ciebie chyba że masz inne preferencje.
A swoją drogę to coś jest z tymi facetami. Mówią że im wszystko jedno ale podswiadomie ciagnie ich do zachowania rodu. Wczoraj w poczekalni widziałam taką akcję, że dziewczyna wychodzi z USG z rogalem na twarzy a za nia facet z podkowa i opuszczonymi ramionami....... dziewczyna mówi" nie martw sie może następny będzie syn"
Mój też mówił że mu wszystko jedno a jak dowiedział sie że synuś to szlał z radochy
A swoją drogę to coś jest z tymi facetami. Mówią że im wszystko jedno ale podswiadomie ciagnie ich do zachowania rodu. Wczoraj w poczekalni widziałam taką akcję, że dziewczyna wychodzi z USG z rogalem na twarzy a za nia facet z podkowa i opuszczonymi ramionami....... dziewczyna mówi" nie martw sie może następny będzie syn"
Mój też mówił że mu wszystko jedno a jak dowiedział sie że synuś to szlał z radochy
calo
Fanka BB :)
Aniu76 nic nie szkodzi, tylko zrobilam oczy i zaczelo mi krazyc po glowie, kurde ktos wie cos czego ja nie wiem ;D
Nemezis jak sie ciesze, gratulacje!!! Dodatkowo fajnie bo masz podobny termin porodu jaka ja, wiec istnieje szansa ze 23 lutego bedzie mama-calo wiedziala czy syn czy corunia ;D
Nemezis jak sie ciesze, gratulacje!!! Dodatkowo fajnie bo masz podobny termin porodu jaka ja, wiec istnieje szansa ze 23 lutego bedzie mama-calo wiedziala czy syn czy corunia ;D
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Nemezis, fajowo
Asiu, to sie naogladasz zycze, zeby twoj maluch mial zdrowie po tobie!
wiecie co , ja tez niby nie mialam preferencji, ale tez jak sie dowiedzialam, ze chlopak, to sie poczulam troche zdominowana przez samcow hehe
ale bycie jedyna kobitka w domu tez ma swoje plusy ;D
Asiu, to sie naogladasz zycze, zeby twoj maluch mial zdrowie po tobie!
wiecie co , ja tez niby nie mialam preferencji, ale tez jak sie dowiedzialam, ze chlopak, to sie poczulam troche zdominowana przez samcow hehe
ale bycie jedyna kobitka w domu tez ma swoje plusy ;D
reklama