reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Sumka czy dobrze pamiętam masz już synusia? czy coś mi sie może pokręciło?? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
powodzenia Asiu!mam nadzieje, ze sie dowiesz!!!!
a na pewno naogladasz sie maluszka, a to juz jest przyjemnosc sama w sobie ;D
Ja ide podgladac mojego malego 13.02 tez nie moge sie doczekac!!!!!

Dziekujemy bardzo za gratulacje. Po wczorajszej niespodziance wszyscy strasznie sie cieszymy, a szczególnie Bartek który zawsze marzył o braciszku

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Właśnie wróciłam z USG i wiecie co??? CÓRKA Zdrowiutka !! Piękna!! Jestem cała w skowronkach (mąż cóż... zdecydowanie mniej)

Agatatje to szczególna sobotę bo wybieram się na badani gentyczne czyli przez 45 minut sobie dzidzie poogladam i filmik dostanę wraz ze zdjęciami super. Ze zdrowiem nigdy nie mialam problemów nawet trudno mi jest przeziebienie złapać. A w czasie ciąży na nic nie narzekam zero dolegliowśći jedynie wymioty całkiem mi nie przeszły. Mam nadzieję, że dzidzia zdrówko po mamusi odziedziczy :)

Namezis Gratulacje

Nemezis gratulacje!!!!!!!!!!!! Ale oczywiście znowu po remisie więc Płock-Asia liczymy na ciebie chyba że masz inne preferencje.
A swoją drogę to coś jest z tymi facetami. Mówią że im wszystko jedno ale podswiadomie ciagnie ich do zachowania rodu. Wczoraj w poczekalni widziałam taką akcję, że dziewczyna wychodzi z USG z rogalem na twarzy a za nia facet z podkowa i opuszczonymi ramionami....... dziewczyna mówi" nie martw sie może następny będzie syn"
Mój też mówił że mu wszystko jedno a jak dowiedział sie że synuś to szlał z radochy

Aniu76 nic nie szkodzi, tylko zrobilam oczy i zaczelo mi krazyc po glowie, kurde ktos wie cos czego ja nie wiem ;D

Nemezis jak sie ciesze, gratulacje!!! Dodatkowo fajnie bo masz podobny termin porodu jaka ja, wiec istnieje szansa ze 23 lutego bedzie mama-calo wiedziala czy syn czy corunia ;D

Nemezis, fajowo :D
Asiu, to sie naogladasz :D zycze, zeby twoj maluch mial zdrowie po tobie!

wiecie co , ja tez niby nie mialam preferencji, ale tez jak sie dowiedzialam, ze chlopak, to sie poczulam troche zdominowana przez samcow ;) hehe
ale bycie jedyna kobitka w domu tez ma swoje plusy ;D

reklama
NEMEZIS GRATULACJE!!!

a SWOJĄ DROGĄ TO FACECI SĄ CO NAJMNIEJ DZIWNI....NIBY PRAGNĄ CAŁYM SERCEM SYNA A JAK URODZI SIĘ CÓRCIA TO SZALEJĄ NA JEJ PUNKCIE- WIEM TO Z AUTOPSJI HIHIHI MOJA CÓRKA ZAWŁADNĘŁA BEZ RESZTY SERCEM MEGO MĘŻA :) :) :) :)

Do góry