reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Dziekuje!  :-* :-* :-* :-* :-*
Pochwalimy sie różyczkami i słonikiem, które dostałyśmy ;D- oj poprawiają humorek..ładnie pachna i jakos ciepło mi sie kojarza ( a przy tych mrozach to wielki plus dla podniesienia na duchu ;D
kwiaty4ae.jpg

Agatko - Tobie również - WSZYSTKIEGO NAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Dorotek, a ja nie wiem czy mam synka czy coreczke Aniu76, za to wiem, ze sumka wie ze ma zdrowego dorodnego (lub z dorodnym siusiakiem ;D) synka :) Gratuluje sumko!!!

Rusałko spóźnione zyczenia imieninowe, duuuzo zdrówka i samych najlepszości :)

bahmm tak sobie czytam i stwierdzam że chyba za mało sie przygotowałam na to usg, mi lekarz nic nie mówił o pępowinie hmm i ja tez nie pytałam :(za mało byłam przygotowana ale nadrobie to na następny raz!

my też byliśmy w szpitalu na usg(odpłatnym oczywiście) ale sami pytalismy o płeć i dopiero wtedy lekarz nam powiedział:)
i tak powinno byc bo przeciez rzeczywiscie nie wszyscy chca wiedzieć i gin powinni to uszanowac!!!

całuski dla Wszystkich mamusiek:)

ale gafa :( przpraszam za przekręcenie tzn przejęzyczenie miało być Rusalko sorki :) ale oczywiscie zawsze jakis błąd musi sie wkraść

Rusałko przesyłam spoźnione imieninowe życzenia samej pomyślności :) :) :) :) :) :) :)

A co do pępowinki to mam ostatnio manię prześladowczą, że moja dzidzia może być nią okręcona lub że ma na niej supeł ::) ::) ::) ::)

ale normalnie lekarz nic nie mówi i pępowince więc nie martwcie się

I zapomniałam dodać że naogladałam się wczoraj buzi dziecka........ To strasznie fajne pomijając wszelkie inne okoliczności

Sumko nie wiem czy gratulować czy współczuć ;D :D Kochana ważne że dzidzia zdrowa a tak naprawde to wcale nie musi być siusiak, przecież wiesz ,ze często zdarzają się niepodzianki przy porodzie:))))) A ja już może niedługo bede znała płeć bo do dr Roszkowskiego się zapisuje tylko kase zbieram.... A tak pozatym to mam paskudny humor bo o moich imieninkach wczoraj zupełnie nikt nie pamiętał ( nawet narzeczony ), tylko dzidzia jakby częściej kopała :) Rusałko wszystkiego Naj i aby córcia silna i zdrowa była i charakterek po mamusi miała:))))

Klamko - Tobie tez oczywiście WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

I nie przejmuj się takimi rzeczami - Ja w zeszłym roku tak bardzo starałam się pamiętać o rocznicy mojego poznania z mężusiem, że oczywiście zapomniałam - przypomniałam sobie dopiero po 3 dniach!! On tez zapomniał :) I śmialiśmy sie z tego do rozpuku :) Bo tak na prawdę to nie ma zadnego znaczenia, a para jesteśmy bardzo zgraną...

I wczoraj był biometr niekorzystny...

A on Cie na pewno jeszcze nie raz zaskoczy przyjemnie...

Klamko wszystkiego najlepszego z okazji imienin.... A tak przy okazji to ja np wcale nie przywiazuje wagi do imienin tylko do urodzin, wydaja mi sie jakoś bardziej z daną osobą.
A wczoraj rzeczywiście biometr był niezbyt, bo ja mimo wrażeń na usg o mały włos a bym usnęła lekarzowi na leżance ;D ;D ;D
ale by sie zdziwił. mówi, mówi a tu...... hrrrrrrrr, hrrrrrrrrr, hrrrrrrrrr ;D

Dziewczyny - wszytkiego naj z okazji imieninek!!!!!Duzo ciepleka i usmiechu!! :) :) :)

Sumko - gratuluje synka!!!!!!!!!!!!!!!!
Calo - pokrecilo mi sie, to to moje ciazowe roztragnienie...przepraaszam.

reklama
Sumko gratuluję synka! Swoją drogą ja wchodzę do gabinetu i krzyczę - nie chcę poznać płci:))) Podobno jestem taka jedyna wśród pacjentek:)))

Do góry