reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Agusiu Wielkie Gratulacje, przede wszystkim dlatego że z dzidziusiem wszystko w porządku no i gratulacje, że mamy nowego zdemaskowanego chłopaka, a tym samym remis.
Wiedziałam że mozna na ciebie liczyć ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
OluS :) Dziekuje - a co to kolonii dla dzeiciaczków- to myślałam o tym, by kiedys zorganizować wspólny wypad na kilka dni nad morze- z rodzinków, albo chociaż z dziećmi :) - byłoby suuper- ale to moze w przyszłym roku:)hmm??

Agusiu24 - GRATULUJĘ!!! I pędze wpisac Was na listę :)

Agusiu gratuluje synka!!!! I ciesze sie ze wszytko w porzadku z dzidzia:)
Kacperek - sliczne imie:))))

Rusalka pisze:
OluS :) Dziekuje - a co to kolonii dla dzeiciaczków- to myślałam o tym, by kiedys zorganizować wspólny wypad na kilka dni nad morze- z rodzinków, albo chociaż z dziećmi :) - byłoby suuper- ale to moze w przyszłym roku:)hmm??

To było do wszystkich ::)

witam:)
jestem juz po usg wiec moge sie tu dołaczyć:)
u mnie podobnie jak u Ciebie DonKaczka wszyscy znajomi, rodzina mi mowili że to będzie chłopczyk że na sto procent, normalnie wszyscy i juz sie tak przyzwyczaiłam do tego że jak uslyszałam na usg że to na 99%dziewczynka to byłam aż zdziwiona ale bardzo się cieszę :) gin stw że na kolejnym usg dopiero powie na 100% ale teraz to on na sto procent nie widzi chłopaka hehe i na 99% widzi dziewczynke hehe

DonKaczka trafiłaś naprawde na jakiegoś gbura hmm szkoda gadać..., wiadomo że rodzice są ciekawi ale szoda sie przejmowac! u nas lekarz byl baaardzo mily i sympatyczny

ale to usg jest bardzo stresujące, ja sie bałam czy wszystko bedzie jak ma być ale wszystko jest ok dzidzia zdrowa i waży 344g-początek21tyd, to naprawde jest suuuper uslyszec takie wiadomości że jest dobrze, wsdzystkie pomiary ok i jeszcze ta niespodzianka z dziewczynka hihi tylko czy przy kolejnym usg nie nastapi zmiana płci ;)

Agusiu-gratuluje synka-śliczne imie Kacperek, my wlasnie mieliśmy dla synka takie wybrane:) a teraz głowimy sie nad imieniem dla córeczki:)

gorąco pozdrawiam

Maaaju GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to znowu dziewczynki górą :D ;D :laugh: ;DRusałko do roboty, lista czeka ;D ;D

Maaaju!!!!!!!!!!!!!!!Gratulacjie!!!
Super ze juz znasz plec. :) :) :)
Tak dziewczynki gora, ciekawe ktora z nas bedzie wiedziala nastepna. :) :) :)

reklama
Do góry