reklama
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Myślę, że Twoja Klaudyś w solidarności z moją Oleńką potwierdzi, że jest śliczną i zdrowiutką dziewczynką!! Trzymam kciuki!! W końcu Ola potrzebuje koleżanek!! I musi mieć babską bandę w opozycji do chłopaków Bo tu się na grubszą wojnę zapowiada Oczywiście zanim dojdą do wieku, że raczej się będą po kątach parami chować, zamiast tłuc
Aniu bardzo się ciesze ze córcia jest zdrowa i że to Ola a nie Olek hihihi...ale co do imienia to radze Ci się zastanowić...wiesz ja też jestem Ola i mam niezły charakterek...uparcie dążę do celu i jestem bardzoooo uparta....hahaha
Rusałko na pewno jutro Klaudysia pokaze Ci piękną buźkę i pomacha radośnie nóżką i rączką...daj znać i wklejaj djęcia po wizycie...
Rusałko na pewno jutro Klaudysia pokaze Ci piękną buźkę i pomacha radośnie nóżką i rączką...daj znać i wklejaj djęcia po wizycie...
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ale ja chcę, Olu, żeby moja córcia miała charakterek!! Ciepłe kluchy to nie dla mnie... A poza tym, myślę, że jakie imię bym nie dała, to i tak będzie z niej niezły czort - geny zrobią swoje, a ona ma po kim dziedziczyć rogi
A jak Twoja rączka Olu? Lepiej coś??
A jak Twoja rączka Olu? Lepiej coś??
reklama
ja liczyłam na chłopaka i jakoś wszyscy się po mnie spodziewali syna raczej, a na razie wychodzi że dziewczynka
póki co roboczo mówię do niej Ziuta, może na późniejszym usg wyjdzie wyraźniej
aha, na usg byłam u osóbki-morawskiego i faktycznie niefajny
za wizytę zapłaciłam 200 złotych badanie trwało 8 minut, doktor miał monolog i jak wpadałam mu w słowo to mnie opieprzał wręcz, a jak się chciałam dowiedzieć o płeć to skomnetował że on bada czy dziecko jest zdrowie a nie sprawdza rodzicielskie zachciewajki, niech go szlag, z łaski stwierdził że chyba dziewczynka
dopiero gin w niemczech popatrzył i stwierdził że też chyba dziewczynka, ale bez przekonania na razie
a ja mam ochotę ciuszki kupować, na razie kupiłam z zielonymi dodatkami będą uniwersalne
kasik
póki co roboczo mówię do niej Ziuta, może na późniejszym usg wyjdzie wyraźniej
aha, na usg byłam u osóbki-morawskiego i faktycznie niefajny
za wizytę zapłaciłam 200 złotych badanie trwało 8 minut, doktor miał monolog i jak wpadałam mu w słowo to mnie opieprzał wręcz, a jak się chciałam dowiedzieć o płeć to skomnetował że on bada czy dziecko jest zdrowie a nie sprawdza rodzicielskie zachciewajki, niech go szlag, z łaski stwierdził że chyba dziewczynka
dopiero gin w niemczech popatrzył i stwierdził że też chyba dziewczynka, ale bez przekonania na razie
a ja mam ochotę ciuszki kupować, na razie kupiłam z zielonymi dodatkami będą uniwersalne
kasik