reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Oczywiscie! Postaram sie jeszcze tego samego dnia tu wpasc z nowinkami!:) Dziękujemy!

reklama
Napisalam "nowinkami"..ups..mam nadzieję, ze nowinka nie będzie to, ze Klaudyś pokazała jajeczka:):) :laugh: :laugh:
o nie!!!! :)..

Myślę, że Twoja Klaudyś w solidarności z moją Oleńką potwierdzi, że jest śliczną i zdrowiutką dziewczynką!! Trzymam kciuki!! W końcu Ola potrzebuje koleżanek!! I musi mieć babską bandę w opozycji do chłopaków :) Bo tu się na grubszą wojnę zapowiada :) Oczywiście zanim dojdą do wieku, że raczej się będą po kątach parami chować, zamiast tłuc :) :) :)

Gratuluję AniuS dziewczynki :) Ciesze sie, ze jest wszystko ok i Mala jest zywa bo to wrozy bardzo dobrze :)
Czekamy na reszte wiesci od cioc ;D

Aniu bardzo się ciesze ze córcia jest zdrowa i że to Ola a nie Olek hihihi...ale co do imienia to radze Ci się zastanowić...wiesz ja też jestem Ola i mam niezły charakterek...uparcie dążę do celu i jestem bardzoooo uparta....hahaha
Rusałko na pewno jutro Klaudysia pokaze Ci piękną buźkę i pomacha radośnie nóżką i rączką...daj znać i wklejaj djęcia po wizycie... :) :) :) :) :)

Ale ja chcę, Olu, żeby moja córcia miała charakterek!! Ciepłe kluchy to nie dla mnie... :) A poza tym, myślę, że jakie imię bym nie dała, to i tak będzie z niej niezły czort - geny zrobią swoje, a ona ma po kim dziedziczyć rogi :)

A jak Twoja rączka Olu? Lepiej coś??

Aniu bardzo sie cieszę, ze ty sie cieszysz :D :laugh: ;D Ja też niedługo będe wiedziała bo zapisuje sie do dr Garwolińskiego na USG i mam nadzieje ze jemu uda się ustalić czy to niuniek czy niuńka:)))) Pozdrowionka dla Olusi:)))

reklama
ja liczyłam na chłopaka i jakoś wszyscy się po mnie spodziewali syna raczej, a na razie wychodzi że dziewczynka
póki co roboczo mówię do niej Ziuta, może na późniejszym usg wyjdzie wyraźniej

aha, na usg byłam u osóbki-morawskiego i faktycznie niefajny
za wizytę zapłaciłam 200 złotych badanie trwało 8 minut, doktor miał monolog i jak wpadałam mu w słowo to mnie opieprzał wręcz, a jak się chciałam dowiedzieć o płeć to skomnetował że on bada czy dziecko jest zdrowie a nie sprawdza rodzicielskie zachciewajki, niech go szlag, z łaski stwierdził że chyba dziewczynka
dopiero gin w niemczech popatrzył i stwierdził że też chyba dziewczynka, ale bez przekonania na razie
a ja mam ochotę ciuszki kupować, na razie kupiłam z zielonymi dodatkami :) będą uniwersalne

kasik

Do góry