reklama
Dzieki dziewczyny. Juz sie chyba powoli przyzwyczajam do mysli. z drugiej strony to naprawde dziwne, bo z Polski przywiozlam cala walize ksiazek i jedna zabawke - takiego krokodyla z materialu - wlasnie z mysla o chlopcu. Nie wiem wiec co mnie dzis z lekka naszlo - chyba kobieca przekora. Ale teraz to juz radocha, ze wiem i ze jest dobrze ;D
calo
Fanka BB :)
Chopy gora!!!
Mam nadziej, ze u mnie tez bedzie chlopak, bo dziewczynka za duzo rzeczy do ubrania potrzebuje (spineczki, gumeczki, wstazeczki, spodenki, spodniczki, sukieneczki, podkolanka, rajstopki, skarpetki, majteczki...biustonosz ;D ;D ;D)
Mam nadziej, ze u mnie tez bedzie chlopak, bo dziewczynka za duzo rzeczy do ubrania potrzebuje (spineczki, gumeczki, wstazeczki, spodenki, spodniczki, sukieneczki, podkolanka, rajstopki, skarpetki, majteczki...biustonosz ;D ;D ;D)
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha - wielkie gratulacje!! Kolejny chłopiec do kolekcji - i bardzo dobrze! Będzie miała moja córcia w kim wybierać
A ja dzisiaj idę na USG połówkowe... Mam lekkiego pietra, ale staram się dobrze nastawić...
I wiecie, czego się jeszcze boję? - że moja Ola okaże się dzisiaj Olesiem... A ja już się nastawiłam na córcię - w końcu o niej marzyłam... Ech, byle do wieczora... A jutro zamelduję co i jak!
A ja dzisiaj idę na USG połówkowe... Mam lekkiego pietra, ale staram się dobrze nastawić...
I wiecie, czego się jeszcze boję? - że moja Ola okaże się dzisiaj Olesiem... A ja już się nastawiłam na córcię - w końcu o niej marzyłam... Ech, byle do wieczora... A jutro zamelduję co i jak!
reklama