Klamka- bardzo Ci współczuję bo tylko najadłaś się nerwów. Co to za PALANT był??????????????????
On jest lekarzem i nie wie, że usg nie szkodzi dzidziusiom?? Poza tym jest głupi, bo mówiąc ze usg szkodzi traci zarobek bo żadziej kobitki do niego przychodzą. D E B I L.
Ale się zdenerwowałam....już nie będę przeklinać, przepraszam.... :-[
Klamko, ja mam bardzo fajnego gina. Przyjmuje w BLUE CITY na Al. Jerozolimskich w Wawie.
na konsultacje przyjmuje we wtorki i środy a usg w czwartki.
wtorek: 14:00-21:00
środa: 8:00-14:00
czwartek (usg): 14:00-21:00
Jest bardzo miły, wszystko tłumaczy i niejedną moją znajomą wyciągnął z niezłego bagna (jednej życie uratował, bo po porodzie ją źle oczyścili i gdyby nie jego zaangażowanie to już by nie żyła)
Polecam Ci go serdecznie. Ale na wizytę musisz się wcześniej zapisać telefonicznie: podaje Ci kontakt:
(022)311 77 77 to jest tel. pod którym się zapisujesz na wizyty, to jest ENEL MED i mają kilka oddziałów a numer tel. jest uniwersalny do centrali. jeszcze maja oddział w ATRIUM PLAZA, ARKADIA i ZACISZE na ul. Gilarskiej. Ale nie wiem jak on przyjmuje w innych oddziałach.
Najlepiej zadzwoń i się dowiedz. Nazwisko lekarza: dr Rafał Dziąg, ginekolog położnik.
No to tyle, rozpisałam się (przepraszam), ale dziś jestem nieco rozkojarzona i dlatego tak bez ładu i składu