reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

reklama
Dziewczyny, a która idzie następna na USG, .......no bo od jutra znowu będzie nierówny wynik?????? :D

hehe sumka wynik oficjalny do czerwca będzie nie znany choćby dzięki nam:D, a i jeszcze parę neispodzianek pewnie też będzie jak to w zyciu bywa:))

Ja ide 6 lutego!!!!!
Ale juz mozecie kciuki trzymac jak klamka wroci, chyba ze ktoras w miedzyczasie:))))))))
:) :) :) :)Ciekawe czy sie dowiem w ogole:)))
Mam nadzieje:)

no ja czekam niecierpliwie na usg 3d,4d bo albo sie potwierdzi moja 70-procentowa corcia albo jednak lekarz cos wiecej zobaczy ;) Narazie sklaniam sie w objawach ku corce bo mi takie sliczne pryszcze wychodza ze az rafinerie otworze i bede biopaliwo sprzedawac!poczekamy-zobaczym.jeszcze jakies 3 tygodnie chyba ze na normalne usg sie tez zalapie juz 10 lutego i tam cos bedzie lepiej widac niz ostatnio :D

Czesc Dziewczyny...

Jak Wam zazdrosze ja dopiero na USG 14 lutego i juz sie nie moge doczekac zeby wiedziec czy dziewczynka czy chlopczyk...... :)

czesc dziewczynki ja wybieram sie 1 lutego na usg lub na amniopunkcje jezeli wyniki bede złe pozniej widze sie z moim ginekologiem 8 lutego i tez bede miała usg a 28 lutego bede miała usg u dr Roszkowskiego bardzo dokladne i bedzie patrzyl czy maluszek ma jakies wady czy nie niestety takie usg bedzie nas kosztowało 300zł ale teraz czekam z niecierpliwoscią na badania genetyczne moje i mojego meża bo nie chce miec amniopunkcjibo zaduzo sie o tym dowiedziałam opisze to w innym temacie gorace buziaki

Agusia 24. Trzymam kciuki, ja i Oliwierek za jak najlepsze wyniki badań, no i za objawienie tego co dzidzia ma między nóżynkami.

reklama
No to się chwale..... Lekarz zanim dotknął mojego brzuch stwierdził, że traktuje dziecko jak zabawke bo chce znać płeć!!!!! No i NIC nie zobaczył, zwalił na ułożenie dziecka.... Cały czas płacze bo potraktował mnie jak wyrodną matke, która robiąc " niepotrzebne " USG naraża dziecko bo to bardzo niebezpieczne!!!!! Boże, traumatyczna wizyta.... Nie chce mi się już wogóle robić żadnego usg bo się już boje i nie wiem już czy można i kiedy..... A tylko chciałam wiedzieć czy mam córeczke czy synka.... Dzieki dziewczynki za trzymanie kciuków...

Do góry