reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Dziękuję wszystkim za gratulacje!!!

Pysiu kiedy byłam w ciąży z córcią ..też do końca nie chcieliśmy wiedzieć kto mieszka pod moim serduszkiem, lecz teraz to obydwoje z niecierpliwością czekaliśmy na wiadomośc kto to....

reklama
Wiatm, Dziewczyny! Niestety nie mam żadnych nowin... Moja krnąbrna Dzidzia postanowiła przytrzymać nas w niepewności i znowu nic nie pokazała... Może w styczniu... Szkoda... Ale ważne, że wszystko jest w porządku i rośnie sobie zdrowo i radośnie :)

Aniu nosek do góry...w styczniu będzie jeszcze większa radość z faktu dowiedzenie się o płci...może tak właśnie mialo być...
poza tym ...

Życzę Wam Drogie Koleżanki zdrowych spokojnych Świąt, pełnych smakołyków, spędzonych w rodzinnej atmosferze....

Aniu -- na pewno w styczniu sie uda:))))) :) :) :)
Mam nadzieje ze nam tez, bo juz jestem taka ciekawa czy to chlopiec czy dziewczynka:))

Ja tez Wam zycze spokojnych i radosnych Swiat, odpoczynku i super prezentow:) :) :) :) :)

Ja się właściwie nie martwię - fajnie by było wiedzieć, ale jak tyle wytrzymałam, to wytrzymam jeszcze 3 tygodnie - tym bardziej, że Święta, Sylwester - czas szybko minie... Ale Wam i tak życzę więcej szczęścia w podpatrywaniu płci... :)

reklama
i ja za niecałe dwa tygonie liczę, że poznam plec mojego Skaba..umieram z niecpierpliowści....tak bardzo chciałabym pooglądać mojego Maluszka:)

Do góry