reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Olu - powodzenia dzisiaj!! Od 15 trzymam kciuki!!

Ja wybieram się znowu jutro o 16.40 na podglądanie - wy trzymajcie za mnie kciuki, proszę... A swoją drogą to ciekawe, bo nie sądziłam, że taka ciekawska jestem :)

I zastanawiam się, po kim to dziecko takie krnąbrne? Już się rodzicom stawia, a jeszcze nawet głowy na świat nie wychyliło :)

A śmiesznie było po USG w poniedziałek, bo mój mąż strasznie struty wyszedł. Więc ja mu tłumaczę, żeby się nie martwił, bo i tak się wkrótce dowiemy, co to za Stworek/Stworka, a najpóźniej za 5 miesięcy... A moja gorsza połowa na to, że on się nie dlatego martwi, że nie wie, czy to chłopiec czy dzieczynka, tylko dlatego, że nie wie, co by wolał :) I bądź tu człowieku mądry z takim :)

Wasi przyszli tatusiowie też tacy śmieszni bywają? Bo może to jest temat na niezły wątek humorystyczny? :) :) :)

reklama
Hahahaha!!!!!! Mój chłopak cały czas powtarzał do niedawna że plec jest niewazna, wazne zeby bylo zdrowe oczywiscie..... Ktoregos dnia zrobilismy na necie jakis test ktory w procentach pokazywal czy po objawach to bedzie dziewczynka czy chlopak. Wyszlo nam ze dziewczynka..... Boże jak zobaczylam jego biedna zawiedziona minke:))))))) Uśmialam sie po pachy bo on nie mógł tego ukryć:))))))

Tydzień temu byliśmy na USG ale jeszcze nie widać czy to niunia czy niuniek ale mój Rafał powiedział, że on już wie po wyglądzie noska:))) Jest tak samo męski jak jego:)))))) Więc chłopak:)))))

oj Olu, juz 15 :D
szkoda, ze smsow nie mozna na forum wysylac, tak to bysmy mogly juz wiedziec ;D :laugh:

Olu, daj znac jak na USG bylo, niecierpliwimy sie :) :) :) :)

Mi sie kiedys snilo ze jestem w ciazy i to byla dziewczynka, ale to bylo dawno....zobaczymy..
Zawsze chcialam miec dziewczynke ale jak juz zaszlam w ciaze to to pragnienie juz nie jest tak silne.
Moj maz po USG twierdzi ze bedzie chlopak....

A więc dziewczyny wróciłam z badania i dowiedziałam się ,że nosze pod serduszkiem śliczniutkiego chłopaczka!!!!!
Jest po prostu cuuudowny!!!

no, mamy juz dwoch chlopakow na forum ;D ;D ;D
gratuluje Olu :D
fajowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurcze, czatowalam przy forum juz od szesnastej, zeby zobaczyc co napisalas :laugh:

Olu ale nas przetrzymałaś:))))))))))) GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz od 16.30 czekalam przed kompem na wieści:))))) W takim razie ja tez ide po Świętach na USG, a co!!! Może też mi się poszczęści:))) Jeszcze raz bardzo ci gratuluje no i życze udanych zakupów w kolorze niebieskim:)))))

a tutaj smieszny obrazek a propos malych chlopaczkow i usg ;D
babyboy.jpg

mam nadzieje, ze sie wyswietla ;)

reklama
Do góry