reklama
jaszczurka
Fanka BB :)
cos jest nie tak wy wiecie co u was w brzuszkach mieszka a ja nie (((((((((((((((((((((((((( od kiedy mozna juz zobaczyc
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Olu ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czyli jednak babcine sposoby na płeć dziecka się sprawdzają ;D
Mnie niestety nie dane było tego spróbować bo dzidzia sama zapragnęła z nami zamnieszkać haha
A jak tak twoja córka na wieści o braciszku????
Czyli jednak babcine sposoby na płeć dziecka się sprawdzają ;D
Mnie niestety nie dane było tego spróbować bo dzidzia sama zapragnęła z nami zamnieszkać haha
A jak tak twoja córka na wieści o braciszku????
Ale jesteśmy szczęśliwi !!!Spełniło się nasze skryte marzenie!!!Moja córcia jak się dowiedziała,że to synek to była lekko rozczaroawan powiedziała: "Ja chcę siostrzyczkę"..i w płacz...ale wyjaśniliśmy jej wszystko i po kilku chwilach cieszyła się !!!
A my razem z nią! Chociaż był moment że chciałam drugą córcię...ze względu na Martusię..ja zawsze chciałam mieć siostrę...powiernicę mych tajemnic...ale niestety hihihi mam starszego brata. Jest super i nie żałuję faktu bycia młodszą siostrą...fajnych mial kolegów hahahah.
A my razem z nią! Chociaż był moment że chciałam drugą córcię...ze względu na Martusię..ja zawsze chciałam mieć siostrę...powiernicę mych tajemnic...ale niestety hihihi mam starszego brata. Jest super i nie żałuję faktu bycia młodszą siostrą...fajnych mial kolegów hahahah.
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Olu - strasznie, strasznie się cieszę!! I bardzo gratuluję!!! Oby nam wszystkim tak się ziściły marzenia co do płci naszych potomków!!
A co do Martusi, to pewnie jak tylko zobaczy małego braciszka, to powie, że za 3 siostry by go nie wymieniła
Ja idę dzisiaj na USG na 16.40... Aż cała drżę z niepokoju, czy i tym razem moja dzidzia się zbiesi... Tak bym chciała móc obwieścić rodzinie na Święta, czy przybędzie nam dziweuszka czy chłopiec w rodzinie... Trzymajcie za mnie kciuki, dziewczyny, a ja będę się meldować - niestety dopiero jutro po 8 rano...
A co do Martusi, to pewnie jak tylko zobaczy małego braciszka, to powie, że za 3 siostry by go nie wymieniła
Ja idę dzisiaj na USG na 16.40... Aż cała drżę z niepokoju, czy i tym razem moja dzidzia się zbiesi... Tak bym chciała móc obwieścić rodzinie na Święta, czy przybędzie nam dziweuszka czy chłopiec w rodzinie... Trzymajcie za mnie kciuki, dziewczyny, a ja będę się meldować - niestety dopiero jutro po 8 rano...
reklama
Gratulacje Olu K. Cieszę się, że synek nie chciał was trzymać dlużej w niepewności i zrobił chyba najmilszy ze świątecznych prezentow. Jak tak czytam wasze komentarze to przychodzi mi ochota, żeby też się dowiedzieć kto u mnie mieszka, ale na razie z mężem obstajemy przy niepodziance. jeszcze raz serdeczne gratulacje.