reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

reklama
Olu ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czyli jednak babcine sposoby na płeć dziecka się sprawdzają  ;D
Mnie niestety nie dane było tego spróbować bo dzidzia sama zapragnęła z nami zamnieszkać haha
A jak tak twoja córka na wieści o braciszku????

sumka, hehe, nasz chlopak tez sam zdecydowal :D
ale prawda ze zostal poczety w czasie jajeczkowania, a to jeden ze sposobow na chlopca.
Nastepna chcemy dziewuszke wiec chyba bedzie trzeba poszukac babcinych metod ;D

Ale jesteśmy szczęśliwi !!!Spełniło się nasze skryte marzenie!!!Moja córcia jak się dowiedziała,że to synek to była lekko rozczaroawan powiedziała: "Ja chcę siostrzyczkę"..i w płacz...ale wyjaśniliśmy jej wszystko i po kilku chwilach cieszyła się !!!
A my razem z nią! Chociaż był moment że chciałam drugą córcię...ze względu na Martusię..ja zawsze chciałam mieć siostrę...powiernicę mych tajemnic...ale niestety hihihi mam starszego brata. Jest super i nie żałuję faktu bycia młodszą siostrą...fajnych mial kolegów hahahah.

Olu - strasznie, strasznie się cieszę!! I bardzo gratuluję!!! Oby nam wszystkim tak się ziściły marzenia co do płci naszych potomków!!

A co do Martusi, to pewnie jak tylko zobaczy małego braciszka, to powie, że za 3 siostry by go nie wymieniła :)

Ja idę dzisiaj na USG na 16.40... Aż cała drżę z niepokoju, czy i tym razem moja dzidzia się zbiesi... Tak bym chciała móc obwieścić rodzinie na Święta, czy przybędzie nam dziweuszka czy chłopiec w rodzinie... Trzymajcie za mnie kciuki, dziewczyny, a ja będę się meldować - niestety dopiero jutro po 8 rano...

Aniu trzymam bardzo mocno kciuki za Was..aby Maluszek pokazał co nie co...i abyście mogli obwieścić tę cudowną nowinę swojej rodzinie podczas Świąt!!!Powodzenia!!!!

reklama
Gratulacje Olu K. Cieszę się, że synek nie chciał was trzymać dlużej w niepewności i zrobił chyba najmilszy ze świątecznych prezentow. Jak tak czytam wasze komentarze to przychodzi mi ochota, żeby też się dowiedzieć kto u mnie mieszka, ale na razie z mężem obstajemy przy niepodziance. jeszcze raz serdeczne gratulacje.

Do góry