reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

reklama
dzisiaj gin potwierdził moje przeczucia i bedzie dziewczynka :) co prawda nie powiedzial ze na 100% bo sie odwrocilo ale ja i tak juz wiem :)

Przy tej tabelce jest zastrzeżenie,że sprawdza się jeśli mamy regularne cykle...u mnie i większości znajomych się zgadza:-)
Znalazłam jeszcze coś takiego BABY GENDER PREDICTOR TEST ale tylko kilka osób mi się zgodziło...nawet mój mąż powinien być dziewczynką a moja siostra chłopcem :-D
:sorry:
A u mnie sie zgadza wszystko... a nie mialam regularnych cykli :sorry:

Mi wychodzi synus i jest synus :tak:;-)

Ale duzo dziewczynek jest!!!!!!!
Gratuluje Wiola:tak::-)
Widzisz u Ninonki przewidzialam core a u Ciebie sie pomylilam:-p:tak::sorry:

Z chińskiego kalendarza wychodzi mi dziewczynka...z synkiem też się sprawdza.
W pierwszej ciąży mdłości miałam dopiero w 3 miesiącu a teraz muli mnie cały dzień od 4-go tygodnia,poprzednio wcale nie przytyłam do 3-go miesiąca a teraz już ledwie mieszczę się w spodnie...zachcianek chyba nie mam szczególnych chociaż mam większą ochotę na owoce...truskawki mogłabym jeść i jeść :-)
Wiadomo,każda ciąża jest inna ale ciekawostką jest to,że z synkiem w ciąży miałam straszną potrzebę czegoś kwaśnego...od wczesnych tygodni ssałam witaminę c i wyszukiwałam żelek,które mogłyby być kwaskowe...teraz natomiast prawie wszystko wydaje mi się zbyt kwaśne i aż mam ślinotok jak sobie pomyślę o kwaśnych żelkach...z tym,że na słodycze też nie mam zwiększonej ochoty.Może to jeszcze zbyt wcześnie?

U mnie to samo!Mam juz synka, teraz ciaze przechodze zupelnie inaczej:tak:wyglad brzuszka zupelnie inny, taki rozlany, jem same lody truskawki i slodycze, z Olivierkiem jadlam kwasne i co??? Tym razem tez jest synus wiec nie ma chyba na to reguly:no::tak:;-)

reklama
Do góry