reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Wiola....o super:-):-):-) to teraz Ci sie włączy zakupowy guziczek
filantropek76
Fanka BB :)
wiola raz jeszcze gratulacje!! Eli88 ja tez jutro ide na wizyte a czy sie dowiem kto mnie kopie ?? nie wiem i nie mam cisnienia by wiedziec -dla mnie kopie mnie moje ukochane i wyczekiwane dzieciatko i niech kopie jeszcze co najmniej z 10 tygodni
Gratuluję wszystkim,którzy już znają płeć :-)
Dziewczyny,ponawiam prośbę...powiedzcie coś o swoich cyckach
Może wreszcie znajdziemy jakiś wspólny mianownik
Pamiętacie? otoczka i brodawka tego samego koloru-dziewczynka (niektórzy mówią jeszcze,że czasem na dziewczynkę brodawka jest ciemniejsza niż otoczka)
otoczka brązowa a brodawka różowa-chłopak
podsumowując: jeśli patrząc na biuścik środek jest różowy-będzie chłopak a jeśli wszystko jest tego samego koloru lub środek jest ciemniejszy-będzie dziewczynka
coś w końcu musimy znaleźć :-)
Pozdrowienia
Dziewczyny,ponawiam prośbę...powiedzcie coś o swoich cyckach
Może wreszcie znajdziemy jakiś wspólny mianownik
Pamiętacie? otoczka i brodawka tego samego koloru-dziewczynka (niektórzy mówią jeszcze,że czasem na dziewczynkę brodawka jest ciemniejsza niż otoczka)
otoczka brązowa a brodawka różowa-chłopak
podsumowując: jeśli patrząc na biuścik środek jest różowy-będzie chłopak a jeśli wszystko jest tego samego koloru lub środek jest ciemniejszy-będzie dziewczynka
coś w końcu musimy znaleźć :-)
Pozdrowienia
mam jeszcze jeden kalendarz lunarny...sprawdzicie? to tak dla mamuś,które jeszcze nie znają płci swoich maleństw i tak na przyszłość...bo ja ciągle mam nadzieję,że uda nam się wreszcie znaleźć coś co będzie zgadzać się najczęściej :-)
chinese calendar
chinese calendar
eli88
moje (hehehe jak to fajnie brzmi jak można tak miedzy babeczkami cobie powiedzieć CYCKI ) No więc moje cycki wskazują w takim razie dziewczynkę... otoczka i brodawka są TAAAAAAAAAAK brązowe, że zastanawiam się czy nie mam w sobie coś z "czarnego"
jagoooodka
Wiola ale się cieszę!! Gratuluję!!!
a w Polsce też się wybierasz, żeby potwierdzili, czy już nie ?
A co do cycuchów - wróżę sobie dziewczynkę
a w Polsce też się wybierasz, żeby potwierdzili, czy już nie ?
A co do cycuchów - wróżę sobie dziewczynkę
reklama
Wiolawb
Dzięki dziewczynki! U mnie też cycuchy a raczej brodawki i reszta brązowe - więc na dziewczynkę! A w Polsce oczywiście walnę śmiga na potwierdzenie!!!
Podziel się: