reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

WIOLA GRATULUJĘ!!! i póki co zazdroszczę :-D Ja mam wizytę jutro, ale nie łudzę się już, że poznam płeć

reklama
:-Dwiola raz jeszcze gratulacje!! Eli88 ja tez jutro ide na wizyte a czy sie dowiem kto mnie kopie ?? nie wiem i nie mam cisnienia by wiedziec -dla mnie kopie mnie moje ukochane i wyczekiwane dzieciatko:tak::-D i niech kopie jeszcze co najmniej z 10 tygodni:-D

Gratuluję wszystkim,którzy już znają płeć :-)
Dziewczyny,ponawiam prośbę...powiedzcie coś o swoich :sorry: cyckach :sorry:
Może wreszcie znajdziemy jakiś wspólny mianownik :eek:
Pamiętacie? otoczka i brodawka tego samego koloru-dziewczynka (niektórzy mówią jeszcze,że czasem na dziewczynkę brodawka jest ciemniejsza niż otoczka)
otoczka brązowa a brodawka różowa-chłopak

podsumowując: jeśli patrząc na biuścik środek jest różowy-będzie chłopak a jeśli wszystko jest tego samego koloru lub środek jest ciemniejszy-będzie dziewczynka

coś w końcu musimy znaleźć :-)
Pozdrowienia

mam jeszcze jeden kalendarz lunarny...sprawdzicie? to tak dla mamuś,które jeszcze nie znają płci swoich maleństw i tak na przyszłość...bo ja ciągle mam nadzieję,że uda nam się wreszcie znaleźć coś co będzie zgadzać się najczęściej :-)

chinese calendar

moje (hehehe jak to fajnie brzmi jak można tak miedzy babeczkami cobie powiedzieć CYCKI :-D ) No więc moje cycki wskazują w takim razie dziewczynkę... otoczka i brodawka są TAAAAAAAAAAK brązowe, że zastanawiam się czy nie mam w sobie coś z "czarnego" :eek:

Wiola ale się cieszę!! Gratuluję!!! :-D:-D:-D
a w Polsce też się wybierasz, żeby potwierdzili, czy już nie ?

A co do cycuchów - wróżę sobie dziewczynkę :rofl2:

reklama
Do góry