reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

reklama
Karotka...ale fajnie...tak jak chciałaś:tak::tak::tak:.Gratulacje...to teraz możesz śmigać w sklepy w poszukiwaniu uziowych sukieneczek:tak::tak:

Tak :-D To samo właśnie powiedziałam jak mi gin oświadczył,że będzie płeć piękna. Ale w ogóle fajny facet z niego,taki w miarę młody,jak wchodziliśmy z m. do gabinetu,to akurat burza była,a ja zestresowana,bo się boję burzy.:-D No i mówię,że się boję,a gin do mnie "Aaa to nie słyszała pani o kulistych piorunach,które wlatują do pomieszczenia,okrążają człowieka i jest wielkie bum?"i zaczął się śmiać...Najpierw się roześmiałam,a potem zrobiłam taką przerażoną minę,na co mój m mówi "Niech pan jej takich rzeczy nie mówi,bo to USG będzie trwało 2 tygodnie.":-)
Ale przynajmniej córa nie bała się burzy...:-)

No to ja i tu sie pochwale ze u nas bedzie SYNUŚ :-) i gin powiedział ze nie ma szans zeby sie w dziewczynke zamienił ;-)

princi
Gabis

Gratulacje:-):-):-):-):-):-)

to mamy
16 potwierdzonych dziewczynek
24 potwierdzonych chłopców

Ten stres przed usg to chyba każda z nas miała. Nie martw się! Trzymamy kciuki! Wszystko będzie dobrze.

dzieki wielkie;) wrocilam i nie wiem dalej. powiedzial,ze najlepiej w 24 tyg :szok: dzidzia strasznie uparta, buzka przekrecila sie w strone kregoslupa i nam nie pokazala oczek;) podziwialam za to prawe ucho i plecki haha zjechal po kregoslupie i pupci i powiedzial, ze nie widzi, zeby tam cos wisialo!;) ja na to, ze moze uniesione;) ciezko powiedziec. facet mowil, ze nie widzi siusiaka, ale to jakies 60%. a tak sie juz napalilam, ze bede wiedziala. przeprowadzamy sie i nie iem, jaki kolor pokoiku. poza tym juz mnie korca te sklepy z ciuszkami!!!!!! mowie Wam az wyszlam lekko podlamana. ale serduszko i glowka zdrowe. to najwazniejsze. a ja i tak wiem, ze....chlopak!!!

reklama
Princi GRATULACJE :-):-):-) Beda dwie ksiezniczki:tak::-)

Nad brzuszkiem obraczkaTobie chyba sie krecila w wahadelko??:confused:Wiec u Ciebie kochana sie sprawdza:tak:;-)

Do góry