reklama
Oh moj maz by zwariowal i w ogole wszyscy z otoczenia, wszyscy chca chlopca miec u mnie hyhy a lekarz mowi,ze raczej dziewczynka, ale nie byl pewny. We wtorek mam usg polowkowe i moze cos sie odkryje heheA ja mialam miec dziewczynke potwierdzaly to 2 poprzednie usg (ostatnie robione 20 kwietnia) a dzisiaj dowiedzialam sie ze bede miala chlopczyka...troszke sie zaskoczylam bo juz wszystko przygotowane na dziewczynke ubranka,wozek itd...nastepne usg w 32 tygodniu wiec nie wiem czy to juz ostateczna diagnoza, a moze bede miala niespodzianke po porodzie?
Gratuluje wszystkim co znaja plec ;-)
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
Apel do wszystkich dziewczyn!! :-) Błagam Was wszystkie abyście trzymały kciuki bo mam jutro usg aby wyszło że bedzie dziewczynka :-):-)
trzymam!
princi - a Ty jak chcesz?
ewelin
Fanka BB :)
Gin w moim przypadku powiedziała to pewnie, ale wszyscy na około mówią że to nie jest możliwe, bo nie wyglądam na dziewczynkę. W takim razie nie wiem czy się już nastawiać na 100 % ?????? Z tym że gin dokładnie pokazała miejsce i Powiedziała " tu właśnie by coś odstawało" a sprawdzała dwa razyA ja mialam miec dziewczynke potwierdzaly to 2 poprzednie usg (ostatnie robione 20 kwietnia) a dzisiaj dowiedzialam sie ze bede miala chlopczyka...troszke sie zaskoczylam bo juz wszystko przygotowane na dziewczynke ubranka,wozek itd...nastepne usg w 32 tygodniu wiec nie wiem czy to juz ostateczna diagnoza, a moze bede miala niespodzianke po porodzie?
Witam was .U mnie przy pierwszej ciąży miał być syn na 100% tak stwierdził lekarz nawet pokazywał jajeczka jadłam czekolady a byłam brzydka jak nie wiem co!!!A urodziła się córka to był szok. A teraz nie mogę jeść czekolady tylko pizze wyglądam dobrze ale nie wiem co jeszcze będzie myślę ze syn może też dla tego że mąż chce .
Reniferku ja chyba wole dziewczynke.. beda siostry :-) Ale z chlopaczka bede rownie mocno sie cieszyc Ja zawsze marzylam o dziewczynce i mam! Teraz to juz naprawde nie ma wiekszego znaczenia byle zdrowe, pogodne i dobre !
Trzymam kciuki dziewczyny!!!Bedzie dobrze;-)
Reniferku powielam pytanie!!Bardzo prosze wyjasnij mi dlaczego chcialas miec drugiego synka!! Podaj mi plusy moze sie jeszcze bardziej przyzwyczaje do mysli ze ja tak wlasnie mam, no na pewno plusem jest to ze Olivierek bedzie mial kompana do gry w pile:-)
Reniferku powielam pytanie!!Bardzo prosze wyjasnij mi dlaczego chcialas miec drugiego synka!! Podaj mi plusy moze sie jeszcze bardziej przyzwyczaje do mysli ze ja tak wlasnie mam, no na pewno plusem jest to ze Olivierek bedzie mial kompana do gry w pile:-)
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
To kciuki zaciśnięte mocno
Ach ciekawa jestem
Ach ciekawa jestem
Podziel się: