Chyba po prostu nie do końca rozumiesz o co chodziło sun. Oczywiście, że w "papierach" tj. w całej dokumentacji medycznej masz wszystko. Nawet to czego lekarz niekoniecznie Ci tłumaczył bo to dla Ciebie nie ma związku. Nie wiem czy to jest akurat płeć, szczególnie jeżeli rodzic np. mówi że nie chce jej znać. Ale np. leżałam teraz w szpitalu z powodu CP. Wypis to kilka zdań o tym z czym byłam przyjęta i informacja co dostałam. Nie ma tam informacji np. o USG które było podstawą do przyjęcia czy o leku, który dostałam w kroplówce przeciw wymiotom. Jednakże gdybym teraz napisała o udostępnienie mi pełnej dokumentacji medycznej to nie tylko były by tam informację o tym USG czy leku, ale nawet informacje o tym ile zużyto igieł, rękawiczek itd. Całość to byłby bardzo dużo plik kartek bo lekarz ma obowiązek rejestrowania wszystkiego, bo jest z tego po prostu rozliczany
Co do strzelania płci - w okolicach początku ciąży max. o ile dobrze pamiętam 7tc można próbować strzelać z płcią na podstawie metody Ramzi. Jeżeli chodzi o USG z I trymestru to tu można próbować zgadnąć po wyrostku płciowym czyli nub - u Ciebie niestety nie widać tego nuba. Ciężko więc powiedzieć czy to chłopiec czy dziewczynka. Oczywiście skoro go słabo widać to można założyć, że to raczej dziewczyna, no ale to takie 50% szans
To już łatwiej będzie strzelać z chińskiego kalendarza. Patrzymy na lata skończone i miesiąc owulacji więc np. jak miałabym urodziny 31.12, a do owulacja była na koniec listopada to biorę 20 lat, mimo że rocznikowo to by było 21 - i powinnam zostać mamą chłopca
Zobacz załącznik 1389388