reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chłopczyk czy dziewczynka ?

reklama
Ja ci mowie ze nie ma tego wpisanego w papierach ale ty wiesz lepiej ... jaki jest sens dyskusji z tobą?

To forum dla kobiet w ciąży,potrzebujących spokoju i pozytywnych wibracji a jak ci brakuje wrażeń w zyciu to idz na targ powykłucać się z przekupami ....
No skoro lekarz nie rozpoznał płci to chyba oczywiste, że nie ma 🙈 jak Ci doradzałam zadzwonić do gabinetu i zapytać to nie wiedziałam, że dziecko nie współpracowało. Napisałaś to w późniejszym komentarzu.

Jak potrzebujesz spokoju to zawsze możesz wyłączyć internet i porobić coś co Cię relaksuje zamiast stresować się zdaniem innych użytkowników forum. Rozumiem, że wytknięcie błędu czy nieprzychylne komentarze mogą wprowadzić z równowagi. W końcu hormony szaleją.

I ponawiam. Będę robić co mi się podoba. Jak będę chciała iść i się kłócić na targu to pójdę bez Twojej komendy. A jak będę chciała pisać komentarze to mi nie zabronisz.

No skoro lekarz nie rozpoznał płci to chyba oczywiste, że nie ma 🙈 jak Ci doradzałam zadzwonić do gabinetu i zapytać to nie wiedziałam, że dziecko nie współpracowało. Napisałaś to w późniejszym komentarzu.

Jak potrzebujesz spokoju to zawsze możesz wyłączyć internet i porobić coś co Cię relaksuje zamiast stresować się zdaniem innych użytkowników forum. Rozumiem, że wytknięcie błędu czy nieprzychylne komentarze mogą wprowadzić z równowagi. W końcu hormony szaleją.

I ponawiam. Będę robić co mi się podoba. Jak będę chciała iść i się kłócić na targu to pójdę bez Twojej komendy. A jak będę chciała pisać komentarze to mi
Mówił Ci już ktoś, że jesteś strasznie toksyczna osobą?

Z takim podejściem powinnaś mieć bana na wypowiadanie się na takim forum......

A jak już się tak uczepiłaś tego co napisał odnośnie "współpracy dziecka" to chodzilo mi o jakosc zdjęcia. Biję się w piersi, że użyłam złego sformuowania ....

Szkoda, bo teoria nub daje niezłe rozeznanie.
Obawiam się, że na tych zdjęciach USG co masz nie widać płci. :( Zostaje czekać do kolejnego badania. Nie pomogę.
Zgadzam się. Też jestem zwolenniczką tej teorii. Nie jestem zafixowana na poznanie płci. Spokojnie poczekamy .... do porodu :D to raczej miał być luźny wątek jak w gronie koleżanek przy dobrej kawce 😉

Zgadzam się. Też jestem zwolenniczką tej teorii. Nie jestem zafixowana na poznanie płci. Spokojnie poczekamy .... do porodu :D to raczej miał być luźny wątek jak w gronie koleżanek przy dobrej kawce 😉
W mojej ostatniej ciąży miałam przeboje z płcią dziecka. Lekarze mówili: raz dziewczynka, raz chłopiec. :D Na 6 USG było pół na pół. Trzy dziewczynki i trzech chłopców. Poważnie. 😂 Dziecko tak się układało, takie psikusy robiło lekarzom i matce, że lekarze nie mogli rozpoznać płci. :D W tym lekarz z certyfikatem medycyny płodowej. Pomylił się (mam na piśmie).

Lubię pozgadywać z USG, czasem mi się udaje. ;) Powodzenia, zdrowej, nudnej, i bezproblemowej ciąży. 🥰

Mówił Ci już ktoś, że jesteś strasznie toksyczna osobą?

Z takim podejściem powinnaś mieć bana na wypowiadanie się na takim forum......

A jak już się tak uczepiłaś tego co napisał odnośnie "współpracy dziecka" to chodzilo mi o jakosc zdjęcia. Biję się w piersi, że użyłam złego sformuowania ....
Na szczęście nie Ty i tym decydujesz.

A skoro Cię tak irytuje to nie rozumiem po co ze mną dyskutujesz?

I tak na marginesie... Jakoś zdjęcia nie zależy od współpracy dziecka, tylko od sprzętu. Od dziecka zależy jak się ułoży. Więc raczej kiepską sobie wymyśliłaś wymówkę.

I standardowo jak się w kończą argumenty to się zaczynaja osobiste podjazdy.. No nic. Powodzenia w poznawaniu płci na forum zamiast w gabinecie 😘

Na szczęście nie Ty i tym decydujesz.

A skoro Cię tak irytuje to nie rozumiem po co ze mną dyskutujesz?

I tak na marginesie... Jakoś zdjęcia nie zależy od współpracy dziecka, tylko od sprzętu. Od dziecka zależy jak się ułoży. Więc raczej kiepską sobie wymyśliłaś wymówkę.

I standardowo jak się w kończą argumenty to się zaczynaja osobiste podjazdy.. No nic. Powodzenia w poznawaniu płci na forum zamiast w gabinecie 😘
Masz racje szkoda czasu i energii na glupie dysputy ... niepotrzebnie się zniżyłam do tego poziomu ....

W mojej ostatniej ciąży miałam przeboje z płcią dziecka. Lekarze mówili: raz dziewczynka, raz chłopiec. :D Na 6 USG było pół na pół. Trzy dziewczynki i trzech chłopców. Poważnie. 😂 Dziecko tak się układało, takie psikusy robiło lekarzom i matce, że lekarze nie mogli rozpoznać płci. :D W tym lekarz z certyfikatem medycyny płodowej. Pomylił się (mam na piśmie).

Lubię pozgadywać z USG, czasem mi się udaje. ;) Powodzenia, zdrowej, nudnej, i bezproblemowej ciąży. 🥰
To rzeczywiście trzymali cię w niepewności do samego końca.
Swoją drogą, myślałam, że przy chłopcu jego narządy są dość wyraźnie widoczne w późniejszych USG ale wasze historie pokazują, że bywają zaskakujące niespodzianki :)

Dziękuję za życzenia ❤
Spokojnego wieczoru kochana💋

reklama
To rzeczywiście trzymali cię w niepewności do samego końca.
Swoją drogą, myślałam, że przy chłopcu jego narządy są dość wyraźnie widoczne w późniejszych USG ale wasze historie pokazują, że bywają zaskakujące niespodzianki :)

Dziękuję za życzenia ❤
Spokojnego wieczoru kochana💋
Jak nóżki są zaciśnięte, a dziecko skierowane główką w dół, to czasem ukrywa niespodziankę za nóżkami. Sama byłam przekonana, że mój synek to dziewczynka. :D Spokojnej i nie ma co się denerwować. :)

Do góry