Właśnie nie .... długa historia.@MagdaK85 , masz USG z 12-13 tygodnia? Pierwsze prenatalne. Możesz wstawić?
reklama
Sun flower35
Fanka BB :)
No skoro lekarz nie rozpoznał płci to chyba oczywiste, że nie ma jak Ci doradzałam zadzwonić do gabinetu i zapytać to nie wiedziałam, że dziecko nie współpracowało. Napisałaś to w późniejszym komentarzu.Ja ci mowie ze nie ma tego wpisanego w papierach ale ty wiesz lepiej ... jaki jest sens dyskusji z tobą?
To forum dla kobiet w ciąży,potrzebujących spokoju i pozytywnych wibracji a jak ci brakuje wrażeń w zyciu to idz na targ powykłucać się z przekupami ....
Jak potrzebujesz spokoju to zawsze możesz wyłączyć internet i porobić coś co Cię relaksuje zamiast stresować się zdaniem innych użytkowników forum. Rozumiem, że wytknięcie błędu czy nieprzychylne komentarze mogą wprowadzić z równowagi. W końcu hormony szaleją.
I ponawiam. Będę robić co mi się podoba. Jak będę chciała iść i się kłócić na targu to pójdę bez Twojej komendy. A jak będę chciała pisać komentarze to mi nie zabronisz.
Mówił Ci już ktoś, że jesteś strasznie toksyczna osobą?No skoro lekarz nie rozpoznał płci to chyba oczywiste, że nie ma jak Ci doradzałam zadzwonić do gabinetu i zapytać to nie wiedziałam, że dziecko nie współpracowało. Napisałaś to w późniejszym komentarzu.
Jak potrzebujesz spokoju to zawsze możesz wyłączyć internet i porobić coś co Cię relaksuje zamiast stresować się zdaniem innych użytkowników forum. Rozumiem, że wytknięcie błędu czy nieprzychylne komentarze mogą wprowadzić z równowagi. W końcu hormony szaleją.
I ponawiam. Będę robić co mi się podoba. Jak będę chciała iść i się kłócić na targu to pójdę bez Twojej komendy. A jak będę chciała pisać komentarze to mi
Z takim podejściem powinnaś mieć bana na wypowiadanie się na takim forum......
A jak już się tak uczepiłaś tego co napisał odnośnie "współpracy dziecka" to chodzilo mi o jakosc zdjęcia. Biję się w piersi, że użyłam złego sformuowania ....
Papillonek1980
Szkoda, bo teoria nub daje niezłe rozeznanie.Właśnie nie .... długa historia.
Obawiam się, że na tych zdjęciach USG co masz nie widać płci. Zostaje czekać do kolejnego badania. Nie pomogę.
Zgadzam się. Też jestem zwolenniczką tej teorii. Nie jestem zafixowana na poznanie płci. Spokojnie poczekamy .... do porodu to raczej miał być luźny wątek jak w gronie koleżanek przy dobrej kawceSzkoda, bo teoria nub daje niezłe rozeznanie.
Obawiam się, że na tych zdjęciach USG co masz nie widać płci. Zostaje czekać do kolejnego badania. Nie pomogę.
Papillonek1980
W mojej ostatniej ciąży miałam przeboje z płcią dziecka. Lekarze mówili: raz dziewczynka, raz chłopiec. Na 6 USG było pół na pół. Trzy dziewczynki i trzech chłopców. Poważnie. Dziecko tak się układało, takie psikusy robiło lekarzom i matce, że lekarze nie mogli rozpoznać płci. W tym lekarz z certyfikatem medycyny płodowej. Pomylił się (mam na piśmie).Zgadzam się. Też jestem zwolenniczką tej teorii. Nie jestem zafixowana na poznanie płci. Spokojnie poczekamy .... do porodu to raczej miał być luźny wątek jak w gronie koleżanek przy dobrej kawce
Lubię pozgadywać z USG, czasem mi się udaje. Powodzenia, zdrowej, nudnej, i bezproblemowej ciąży.
Sun flower35
Na szczęście nie Ty i tym decydujesz.Mówił Ci już ktoś, że jesteś strasznie toksyczna osobą?
Z takim podejściem powinnaś mieć bana na wypowiadanie się na takim forum......
A jak już się tak uczepiłaś tego co napisał odnośnie "współpracy dziecka" to chodzilo mi o jakosc zdjęcia. Biję się w piersi, że użyłam złego sformuowania ....
A skoro Cię tak irytuje to nie rozumiem po co ze mną dyskutujesz?
I tak na marginesie... Jakoś zdjęcia nie zależy od współpracy dziecka, tylko od sprzętu. Od dziecka zależy jak się ułoży. Więc raczej kiepską sobie wymyśliłaś wymówkę.
I standardowo jak się w kończą argumenty to się zaczynaja osobiste podjazdy.. No nic. Powodzenia w poznawaniu płci na forum zamiast w gabinecie
Masz racje szkoda czasu i energii na glupie dysputy ... niepotrzebnie się zniżyłam do tego poziomu ....Na szczęście nie Ty i tym decydujesz.
A skoro Cię tak irytuje to nie rozumiem po co ze mną dyskutujesz?
I tak na marginesie... Jakoś zdjęcia nie zależy od współpracy dziecka, tylko od sprzętu. Od dziecka zależy jak się ułoży. Więc raczej kiepską sobie wymyśliłaś wymówkę.
I standardowo jak się w kończą argumenty to się zaczynaja osobiste podjazdy.. No nic. Powodzenia w poznawaniu płci na forum zamiast w gabinecie
To rzeczywiście trzymali cię w niepewności do samego końca.W mojej ostatniej ciąży miałam przeboje z płcią dziecka. Lekarze mówili: raz dziewczynka, raz chłopiec. Na 6 USG było pół na pół. Trzy dziewczynki i trzech chłopców. Poważnie. Dziecko tak się układało, takie psikusy robiło lekarzom i matce, że lekarze nie mogli rozpoznać płci. W tym lekarz z certyfikatem medycyny płodowej. Pomylił się (mam na piśmie).
Lubię pozgadywać z USG, czasem mi się udaje. Powodzenia, zdrowej, nudnej, i bezproblemowej ciąży.
Swoją drogą, myślałam, że przy chłopcu jego narządy są dość wyraźnie widoczne w późniejszych USG ale wasze historie pokazują, że bywają zaskakujące niespodzianki
Dziękuję za życzenia ❤
Spokojnego wieczoru kochana
reklama
Papillonek1980
Jak nóżki są zaciśnięte, a dziecko skierowane główką w dół, to czasem ukrywa niespodziankę za nóżkami. Sama byłam przekonana, że mój synek to dziewczynka. Spokojnej i nie ma co się denerwować.To rzeczywiście trzymali cię w niepewności do samego końca.
Swoją drogą, myślałam, że przy chłopcu jego narządy są dość wyraźnie widoczne w późniejszych USG ale wasze historie pokazują, że bywają zaskakujące niespodzianki
Dziękuję za życzenia ❤
Spokojnego wieczoru kochana