Aleksandraz9
Zaciekawiona BB
Jecie chipsy w ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W uj rzeczy a w czym problem?Jest coś co w tym tygodniu zrobiłaś bez zapytania o to na forum? [emoji3166]
W uj rzeczy a w czym problem? [emoji846] Myslalam że od tego jest forum, jak sie o coś chce to się pyta, nie wiem do czego Ty go używasz, chyba tylko do udzielania głupich odpowiedzi jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia.
Nie odpowiada się pytaniem na pytanieJa zadałam pytanie, a nie udzieliłam odpowiedzi [emoji23]
Zgodnie z Twoim tokiem rozumowania od tego właśnie jest forum [emoji2320]
Nie odpowiada się pytaniem na pytanie [emoji846] Szkoda mi Ciebie babo, szkoda że takich jak Ty jest masa[emoji23]
pewnie się wy@#!łaJest coś co w tym tygodniu zrobiłaś bez zapytania o to na forum? [emoji3166]
pewnie się wy@#!ła [emoji1787] widzę, że pełno wątków założonych [emoji28] jak żyć bez forum [emoji85] i jeszcze jadem pluje. Najlepiej na czas ciąży zawinąć się w folie babelkowa.
Mozesz przestać już zasmiecac to forum? Wczoraj grzyby, dzisiaj chipsy jutro będzie mcDonald?Jecie chipsy w ciąży?