reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
kobitka i monika ja też leżałam z nogami na ścianie!!
Mąż się ze mnie śmiał, a jednak się udało i nie wiadomo czy to może to nie pomogło;-) Więc to wcale nie takie głupie jak piszecie:-)

wszystkie gdzieś pouciekałyście:-(.
Możecie mnie zbesztać ,ale zrobiłam już testa choć do @ dobry tydzień ale od 3 dni mam okropne wymioty i skoki temperatur :eek: wiec pomyślałam, że zrobie i zobaczyłam cos:eek:, tą normalną kreske i drugą białą, test zabarwił się na różowo i przez chwile była biała kreseczka . tchnęło to we mnie nadzieje, a że jestem naziębiona to poradziłam sie telefonicznie gina co brać gdyby coś i kazał brać stodal na kaszel, witc i rutinoscorbin i naparki robić z kropli oil olbas bo takowe mam poleciła mi koleżanka z wątku ,w który też pisze.:tak:
Jeśli to dzidzia to bede chyba skakać z radości w przenośni oczywiście.;-)

wszystkie gdzieś pouciekałyście:-(.
Możecie mnie zbesztać ,ale zrobiłam już testa choć do @ dobry tydzień ale od 3 dni mam okropne wymioty i skoki temperatur :eek: wiec pomyślałam, że zrobie i zobaczyłam cos:eek:, tą normalną kreske i drugą białą, test zabarwił się na różowo i przez chwile była biała kreseczka . tchnęło to we mnie nadzieje, a że jestem naziębiona to poradziłam sie telefonicznie gina co brać gdyby coś i kazał brać stodal na kaszel, witc i rutinoscorbin i naparki robić z kropli oil olbas bo takowe mam poleciła mi koleżanka z wątku ,w który też pisze.:tak:
Jeśli to dzidzia to bede chyba skakać z radości w przenośni oczywiście.;-)
wiesz jak ja zrobiłam pierwszy test to kreska była prawie niewidoczna a ja i tak ją widziałam:)))więc trzymam kciuki:)))

reklama
Hej dziewczyny. Jestem tu całkiem nowa i na początku chciałam serdecznie przywitać Mam na imię Asia i jestem z Poznania. Zaczelam z moim mężczyzną starania o maleństwo. W sumie na początku był to tylko stosunek przerywany ponieważ ja nie byłam do końca pewna (strach przed porodem bo jestem bardzo drobna).
Ostatnią @ miałam 13,10 skończyła się 18 a teraz nic... Cykle mam zazwyczaj koło 30-32 dni. Bez zabezpieczenia i, że tak powiem do końca współżyliśmy od 30 pazdziernika. @ nie ma... dwa testy negatywne za mną, bolą mnie piersi i czasem brzuch niby jak na @. Czy możliwe, że testy się mylą i jednak jest we mnie ta mała fasolka. Poczekam jeszcze troche i wybiore się do ginekologa.
Dziekuję z góry za odp.

Do góry