reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Wiesz co nie przestaje pisac ale nie mam kiedy wejs na komputer ciekawe co napiszecie za kilka miesięcy jak wstawie zdjecie z brzuszkiem ciekawe co wtedy napiszecie tak szczerze nie chce mi sie z wami pisac.
Jak nie wiecie to nie piszcie na mój temet

za kilka miesięcy a nie ledwo 2 tygodnie i taki duży brzuch...
26.10 byłaś 3 dni po spóźnionym okresie to jaki cudem już jesteś w prawie 12tc ? hehe jak kłamiesz to zgłową a nie z pomyłkami.

Taka z Was szczęśliwa para,tak sie kochacie

już gdzieś Ci pisałam,że za szybko zaczeliście starania o dziecko,bo w suwaczku miałaś wtedy 1rok i 3 miesiące (że jesteście razem) a pisałaś że od roku się staracie,to tak jakby po 3 miesiącach bycia razem,a potem piszesz że Cie uderzył.Czego ty oczekujesz od forum i ludzi tu piszących ? bo nikt tego nie rozumie! Zaszłaś w ciąże z takim kretynem,no sory ale to już patologia
Wulgarna jesteś,a to już raczej do osoby poważnej i dorosłej nie pasuje!

Po co nam zdjecia z Twoją twarzą i tak nie będzie wiadomo czy Ty to Ty ! w laboratorium nie mylą próbek-wiesz czym to grozi ? 2 tygodnie miałaś być w szpitalu a byłaś ledwo kilka dni,a po krwawienie kazdy lekarz przepisze luteine lub progesteron a Tobie nie kazał brać-dziwne

jeszcze na początku miesiąca byłaś w 7tc a już jesteś w 12...

co temat to inną bajke ciśniesz,zapewne jak odpiszesz to po chamsku hehe bo inaczej nie potrafisz z tego co wyczytałam w Twoich odpowiedziach

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki chce wam napisać ,że dostałam okres test wykonany dzień przed terminem miesiączki pokazał dwie kreseczki ,ale następnego dnia ta @ przylazła , skończyła sie po 5 dniach czyli w normie i jak powtórzyłam przedwczoraj testa to już nic nie pokazywał:confused2:, no ale nie bedziemy sie poddawać;-) staranka są baaaaaardzo przyjemne teraz nie ustawiam sobie odległości w czasie co ma być to będzie:tak:.
Pozdrawiam was i wracajcie popiszcie troszke
Asiaa i jak tam jest fasolka?????

Hejka!
Nie pisałam bo ostatnio tyle pracy że nie mam nawet kiedy wejść.
Niestety.... nie udało się:( @ właśnie się zkończyła a spóźnienie miała 2 tygodnie....
Okazało się że miałam zapalenie lewego jajnika i tyle z tego...
Ale głowa do góry już się staramy dalej:)
Pozdrawiam i piszcie częsciej, bo widzę że tu jakieś afery heh

Asiaa no to trzymam kciuki za owocne i przyjemne staranka ;-)
faktycznie od momentu kiedy ,dziewczyny zasugerowały ,że wątek do kogoś należy puchy sie zrobiły, mam wrażenie ,że szukały dzióry w całym bo jak ktoś chce sie uczepić to powód znajdzie, i reszte dziewczynek chyba to zniechęciło, ale wątki są po to ,żeby na nich pisali wszyscy ,a nie wybrane osoby to jest forum publiczne ,a nie prywatne więc dziewczynki wracajcie:tak:

Kobietka22 dokładnie. Jak koś chce zakładać wątek dla wybranych to nie na publicznym forum, które jest po to żeby wszyscy na nim pisali.
Starania trwaja może tym razem damy radę! ;)
Wdziewczynki wracajcie do nas!!:)

reklama
Ja mam 14 lat i tez bardzo chciałabym mieć dzidziusia cały czas kupuje różne gazety książki o ciąży o niemowlakach po prostu kocham dzieci jak tylko mogę to opiekuje się dziećmi strasznie kocham dzieci i bardzo chciałabym takiego dzidziusia mieć :*:*

Do góry