reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Wiesz co nie przestaje pisac ale nie mam kiedy wejs na komputer ciekawe co napiszecie za kilka miesięcy jak wstawie zdjecie z brzuszkiem ciekawe co wtedy napiszecie tak szczerze nie chce mi sie z wami pisac.
Jak nie wiecie to nie piszcie na mój temet

za kilka miesięcy a nie ledwo 2 tygodnie i taki duży brzuch...
26.10 byłaś 3 dni po spóźnionym okresie to jaki cudem już jesteś w prawie 12tc ? hehe jak kłamiesz to zgłową a nie z pomyłkami.

Taka z Was szczęśliwa para,tak sie kochacie

już gdzieś Ci pisałam,że za szybko zaczeliście starania o dziecko,bo w suwaczku miałaś wtedy 1rok i 3 miesiące (że jesteście razem) a pisałaś że od roku się staracie,to tak jakby po 3 miesiącach bycia razem,a potem piszesz że Cie uderzył.Czego ty oczekujesz od forum i ludzi tu piszących ? bo nikt tego nie rozumie! Zaszłaś w ciąże z takim kretynem,no sory ale to już patologia
Wulgarna jesteś,a to już raczej do osoby poważnej i dorosłej nie pasuje!

Po co nam zdjecia z Twoją twarzą i tak nie będzie wiadomo czy Ty to Ty ! w laboratorium nie mylą próbek-wiesz czym to grozi ? 2 tygodnie miałaś być w szpitalu a byłaś ledwo kilka dni,a po krwawienie kazdy lekarz przepisze luteine lub progesteron a Tobie nie kazał brać-dziwne

jeszcze na początku miesiąca byłaś w 7tc a już jesteś w 12...

co temat to inną bajke ciśniesz,zapewne jak odpiszesz to po chamsku hehe bo inaczej nie potrafisz z tego co wyczytałam w Twoich odpowiedziach

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki chce wam napisać ,że dostałam okres test wykonany dzień przed terminem miesiączki pokazał dwie kreseczki ,ale następnego dnia ta @ przylazła , skończyła sie po 5 dniach czyli w normie i jak powtórzyłam przedwczoraj testa to już nic nie pokazywał:confused2:, no ale nie bedziemy sie poddawać;-) staranka są baaaaaardzo przyjemne teraz nie ustawiam sobie odległości w czasie co ma być to będzie:tak:.
Pozdrawiam was i wracajcie popiszcie troszke
Asiaa i jak tam jest fasolka?????

Hejka!
Nie pisałam bo ostatnio tyle pracy że nie mam nawet kiedy wejść.
Niestety.... nie udało się:( @ właśnie się zkończyła a spóźnienie miała 2 tygodnie....
Okazało się że miałam zapalenie lewego jajnika i tyle z tego...
Ale głowa do góry już się staramy dalej:)
Pozdrawiam i piszcie częsciej, bo widzę że tu jakieś afery heh

Asiaa no to trzymam kciuki za owocne i przyjemne staranka ;-)
faktycznie od momentu kiedy ,dziewczyny zasugerowały ,że wątek do kogoś należy puchy sie zrobiły, mam wrażenie ,że szukały dzióry w całym bo jak ktoś chce sie uczepić to powód znajdzie, i reszte dziewczynek chyba to zniechęciło, ale wątki są po to ,żeby na nich pisali wszyscy ,a nie wybrane osoby to jest forum publiczne ,a nie prywatne więc dziewczynki wracajcie:tak:

Kobietka22 dokładnie. Jak koś chce zakładać wątek dla wybranych to nie na publicznym forum, które jest po to żeby wszyscy na nim pisali.
Starania trwaja może tym razem damy radę! ;)
Wdziewczynki wracajcie do nas!!:)

reklama
Ja mam 14 lat i tez bardzo chciałabym mieć dzidziusia cały czas kupuje różne gazety książki o ciąży o niemowlakach po prostu kocham dzieci jak tylko mogę to opiekuje się dziećmi strasznie kocham dzieci i bardzo chciałabym takiego dzidziusia mieć :*:*

Do góry