madzia18
Fanka BB :)
matosia, Shira...no to troche wyglada jak delikatne " wypierdalaj stad byłysmy tu pierwsze"
skoro to WASZ wątek to trzeba było sobie na wstępie zaznaczyć że jest WASZ i że nie chcecie tu nikogo innego, a nie teraz żalicie sie że nie piszecie tu bo inni też tu piszą. To chore jest.
Malwina to kompletny ewenement i żal o niej cokolwiek pisać...
Ale jeśli chodzi o inne dziewczyny- nie rozumiem o co wam chodzi, ja też od niedawana tu pisze i w sumie poczułam sie tym urażona bo bez pytania weszłam przeciez na WASZ wątek.
A jesli chodzi o tematykę postów- tytuł wątku jest " Chcę mieć dziecko..." ale to nie znaczy że każda z nas co post ma pisac " chce miec dziecko ".
skoro to WASZ wątek to trzeba było sobie na wstępie zaznaczyć że jest WASZ i że nie chcecie tu nikogo innego, a nie teraz żalicie sie że nie piszecie tu bo inni też tu piszą. To chore jest.
Malwina to kompletny ewenement i żal o niej cokolwiek pisać...
Ale jeśli chodzi o inne dziewczyny- nie rozumiem o co wam chodzi, ja też od niedawana tu pisze i w sumie poczułam sie tym urażona bo bez pytania weszłam przeciez na WASZ wątek.
A jesli chodzi o tematykę postów- tytuł wątku jest " Chcę mieć dziecko..." ale to nie znaczy że każda z nas co post ma pisac " chce miec dziecko ".
No i w ogóle ogólnie szczerze wam powiem że **** mnie to boli czy wam sie podoba że tu pisze, czy nie )))))))))))))))))))) mam wy****** z lekka mówiąc na to..przybyło kilka nowych dziewczyn i "przejęły" nasz wątek, spoko każdy ma prawo pisac, ale nie każdemu to odpowiada, tak jak np. nam