reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

"Malwina" to co piszesz i nam pokazujesz jest po prostu nierealne wiec jak chcesz kłamać to się najpierw naucz to robić :-D:-D
Madzia co do brzuchów to po mnie nawet nago nie widać ze kiedykolwiek w ciąży byłam a ze młodziutka jestem to czasem słyszę teksty"to siostrzyczka czy braciszek"" ?? :-D:-D:-D A żebyś ludzi minę widziała jak odpowiadam SYNEK :-D:-D:-D
Anulka następnym razem na pewno się uda :tak: ja już cie zaprosiłam na nk :-D:tak:

reklama
bansik to super masz ...mi sie marzy taka figurka jak sprzed ciazy bo teraz to ja taki babsztyl jestem...dobrze ze moj m to taki troche duzy jest bo bym go w łóżku zadusiła:))):-D

Anulka następnym razem na pewno się uda :tak: ja już cie zaprosiłam na nk :-D:tak:

Tak wiem że mnie zaprosiłaś na nk. Wierze w to że następnym razem bedzie już dobrze

monika hahahahha:-D
byliśmy ostatnio na weselu więc mówie do m zrób mi pare fotek to sobie na nk wrzuce...i zrobił alejak ja na siebi spojrzeałam to zadnej nie wybrałam:)))łapy jak pudzian druga broda wielka jak mój brzuch i bary.......tragedia..ja zawsze bylam szeroka.mialam ramiona szerokie ale teraz to jest...fiu fiu
co troche pytam M czy mnie nie zdradza:-D

monika no nie przesadzaj :-D ja to sobie zawsze mowie tak ze najwazniejsze ze sie k podobam :-D no i ze go krece"w tych sprawach". oczywiscie dbam o siebie zeby nie bylo :-D chciaz mi to by sie mazylo troche przytyc :tak: taka szkapa chuda jestem ;-)

ale moj ci nie bedzie pasowal:))))bo on ma zarost:)))haha i uwielbiam jak majak go za klate ciagnie:)tak jęczy jak baba podczas porodu;)))
a ty z lodzi jestes to nie daleko:))
jak jestem na tym forum to mi sie spac nie chce wcale...a rano to jak trup wygładam:)

reklama
no zaroscik to moze nie :-D:-D:-D nom z lodzi ;-) jak keidys bedziesz w poblizu to dawaj znac:tak::tak::tak: a mi sie spac chce juz ale siedze bo sie fajnie czyta :-D

Do góry