reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Dziewczyny Wy chcecie mieć dziecko, że piszecie na tym wątku ... ? Normalnie oczy wyszły mi na wierzch jak zobaczyłam o czym Wy tu piszecie :szok:

A Ty Malwina ... No po prostu brak słów ! TŻ na tydzień przed ślubem Ci wpierdolił a Ty spokojnie idziesz oglądać "Na Wspólnej"?! Do tego przecież niby jesteś w ciąży ..
Wybacz ale moim zdaniem wszystko co tu pisałaś to jedna wielka bujda ! No bez przesady ...

Może i brakowało, ale skończyło się moje udzielanie na wątku "chce mieć dziecko" :) Zrobił się jeden, wielki burdel za przeproszeniem. Już nie będzie tak jak było kiedyś. Zbyt dużo osób przychodzi i odchodzi, zawracając niepotrzebnie głowe. Poza tym ciągle ktoś nowy sie wtrąca nie wiedząc czasem o co chodzi, zresztą co tu dużo gadać ... To już `NIE NASZ WĄTEK` niech bansiki, moniki, malwiny sie udzielają ... Powodzenia :)

Shirra też widzę, że się zrobiło zupełnie inaczej niż jak tutaj zaczęłam pisać i przykro mi, bo zaczęłam się przywiązywać :(

czemu dziewczyny wam to nie pasuje że przyłańcza się do was wiele nowych osób zamiast doradzać i polecać coś nowym dziewczyną to macie wąty na to że wogóle piszą na tym wątku ja was nie rozumiem jak tak można :no:

reklama
anulka nie o to chodzi, że nam nie pasuje, jak ktoś się do nas przyłącza, a raczej przyłączał to zawsze miło przyjmowałyśmy (przejrzyj sobie wątek), ja sama nie jestem tu od 1 posta... chodzi raczej o to, że wchodzą tu dziewczyny takie jak np. Malwina i wymyślają różne ciekawe historie do tego nie interesują się nami w ogóle. No i nagle oprócz tej jednej Malwiny przybyło kilka nowych dziewczyn i "przejęły" nasz wątek, spoko każdy ma prawo pisac, ale nie każdemu to odpowiada, tak jak np. nam ;) w związku z czym nie piszemy na tym wątku (chociaż ja akurat czasem się udzielę), zresztą nikt już nie ma wątów możecie pisac ile chcecie, przecież żądna z nas się nie wypodwiada

Do góry