reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Malwina jak wystąpiła tu jedna z dziewczyn to nagle się okazało, że i tu przestajesz pisać, powiedz mi tylko skąd u Ciebie taka wybujała wyobraźnia ??

Malwina jak wystąpiła tu jedna z dziewczyn to nagle się okazało, że i tu przestajesz pisać, powiedz mi tylko skąd u Ciebie taka wybujała wyobraźnia ??
Wiesz co nie przestaje pisac ale nie mam kiedy wejs na komputer ciekawe co napiszecie za kilka miesięcy jak wstawie zdjecie z brzuszkiem ciekawe co wtedy napiszecie tak szczerze nie chce mi sie z wami pisac.
Jak nie wiecie to nie piszcie na mój temet

kobietko ale tu nie o mnie chodzi:)))
ja pisałam ze sie nie znam na tych zdjęciach bo miałam filmiki na plycie dvd...a dziewczyny piszą ze malwiny płód jest za duzy jak na 7 tc.:eek:

dobra skonczmy temat o Malwinie.

Ogladałam dzis rozmowy w toku, i z lekka sie przeraziłam...tematem były obwisłe brzuchy, pełne rozstępów u kobiet po ciąży. No i szok. Boże kazdej kobiecie po ciaży wisi tak skóra? I do tego te rozstępy...o matko. To było szokujące, nie chciała bym tak wyglądać...można temu jakoś zapobiec? Szczególnie mi chodzi o tą wiszącą skóre...ew. jeśli taka juz jest to da się jaj usunąć bez operacji? Moja siostra po 2 ciążach ma idealny brzuch, ale ona to poprostu taki typ, ładna, zgrabna, szczuplutka wiecznie...a ja na pewno nie mam po niej tych cudownych genów heh :p Może lepiej jak byscie powiedziały jak to z waszym brzuchem po ciaży...

Ja powiem tak mam 5 sióstr po ciążach no i trzy nie mają nawet śladu po ciążach a dwie mają wiszące brzuszki i rozstępy to zależy od budowy ile ważysz i jaki wzrost masz?
Moim skromnym zdaniem jeśli się zachodzi w ciąże to ważne jest dziecko a nie jak będzie wyglądał brzuch

waże 65 kilo na 165 ;P niby duzo ...ale len ze mnie. A moja siostra wazy pewnie 60 kilo (jak nie mniej) na 175 ;p takze jest cudownym wybrykiem natury :p a co do tego ze dziecko najwazniejsze, pewnie tak, ale nie ma co miec klapek na oczach, moje ciało tez jest wazne i nie chce wygladac jak worek na kartofle tylko dlatego ze urodziłam dziecko....wiem ze całe zycie nie bede miała płaskiego cudownego brzucha, ale to nie znaczy ze mam sie z nim pozegnac wraz z zajsciem w ciaze, to nie ma tak wygladac....nie ma sobie co tlumaczyc ze urodziłam dziecko i tylko to sie liczy , to troche tłumaczenie siebie samej z własnego lenistwa .ja tam sie bede upierala przy tym ze wcale dziecko nie musi nam przeslonic wszystkiego, nie wiem jeszcze czy tak sie da...ale ja bym bynajmniej góry przewrocila tylko po to zeby czuc sie ze soba dobrze.

reklama
Hejka dziewczyny jeśli chodzi o zdjecia z usg to ja mialam po każdym usg zdjęcie które dostawałam do domu żaluje że tak się stało z moim maleństwem :no: że następnym razem się uda. Co do tych brzuchów to nie ważne czy będą wisialy czy nie w każdej chwili można wrócić do figury :-) ważne by dziecko było zdrowe

Do góry