anulka1836
zakłopotana
dziewczyny podajcie mi swoje namiary na nk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo dobrze mówiszmasz super podejscie do ciązy i macierzyństwa.No widać mamy inne priorytety madzia , każdy ma swoje lęki i strachy, ja sie boje najbardziej o dziecko, do tej pory bałam sie utyć teraz sie nie boje po poronieniu lekarz mi powiedział że musze i utyłam z 47 na 57 10 kg tylko, że wzrost 1.70 , i jest mi z tym dobrze przeszłam gastroskopie też sie bałam a teraz biegam do dentysty wszystko dla dziecka bo musimy sobie zdać sprawe, że jeśli decydujemy sie na dziecko to już nie my jesteśmy najważniejsze tylko ono, może nie spiesz się z dzieckiem skoro boisz się o swoje ciało.