reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Wydaje mi się ,że brzuch brzuchem można popracować nad nim ,ale z rozstępami nie jest tak łatwo jeśli ma ich nie być to już przed ciążą trzeba dbać o skóre bo to od witalności i elastyczności skóry zależy oraz od tego ile kilo nam przybędzie ja za zdrowe dziecko jestem gotowa oddać wszystko nie obchodzi mnie mój brzuch i nie widze siebie jak biegam na dżoging czy siłownie a dziecko płacze w domu bo mama gdzieś polazła i brzuch dla niej ważniejszy, to nie tak działa zapewniam, że nie bedziesz miała na to czasu pozostają domowe brzuszki jeśli z ciążą bedzie wszystko dobrze to możesz utrzymać forme.
Anulka napewno nastepnym razem się uda musisz być silna i w to wierzyć, mi nie było dane zobaczyć nawet na usg mojego maleństwa:-(.

kobietka zle mnie zrozumiałas, dziecko będzie dla mnie pewnie najwazniejsze, ale chciała bym tez czuc sie ze sobą dobrze, panicznie sie boje ze bede wygladać jak klusek obwisły i w wieku załóżmy 25 lat bede wygladała na 35. A rozstępy...hm...mniej sie ich boje niz zwisającego brzucha....bo mam ich pare na kolanach w wewnętrznej stronie ( szybko rosłam :p) No nic, bede sie kremikować ujędrniaczami , nawet sie dziś juz posmarowałam;p mam serum fajne perfecta extra slim na celulit...jest skuteczny bo kiedys sobie robiłam nim kuracje i mam go z pół tubki jeszcze....tylko to zimno...strasznie po nim jest dziwne uczucie chłodu...;p

No widać mamy inne priorytety madzia , każdy ma swoje lęki i strachy:tak:, ja sie boje najbardziej o dziecko, do tej pory bałam sie utyć teraz sie nie boje po poronieniu lekarz mi powiedział że musze i utyłam z 47 na 57 10 kg tylko, że wzrost 1.70 , i jest mi z tym dobrze przeszłam gastroskopie też sie bałam a teraz biegam do dentysty wszystko dla dziecka bo musimy sobie zdać sprawe, że jeśli decydujemy sie na dziecko to już nie my jesteśmy najważniejsze tylko ono, może nie spiesz się z dzieckiem skoro boisz się o swoje ciało.

No widać mamy inne priorytety madzia , każdy ma swoje lęki i strachy:tak:, ja sie boje najbardziej o dziecko, do tej pory bałam sie utyć teraz sie nie boje po poronieniu lekarz mi powiedział że musze i utyłam z 47 na 57 10 kg tylko, że wzrost 1.70 , i jest mi z tym dobrze przeszłam gastroskopie też sie bałam a teraz biegam do dentysty wszystko dla dziecka bo musimy sobie zdać sprawe, że jeśli decydujemy sie na dziecko to już nie my jesteśmy najważniejsze tylko ono, może nie spiesz się z dzieckiem skoro boisz się o swoje ciało.
bardzo dobrze mówisz:)masz super podejscie do ciązy i macierzyństwa.
a jesli chodzi to brzuszek po porodzie to sa pasy wyszczuplajace dla kobiet po porodzie..tylko ze nie kazda tak jak ja ma zapal do noszenia ich:eek:ja mam tez vibro action i brzuch obwisły bo niczego nie używam:)chodzilam na fitness i tez dupa..nie mam zapału do niczego..ale od grudnia do pracy isc czas wiec to moja ostatnia szansa...

Monika można też poza pracą potrenować z partnerem i połączyć przyjemne z pożytecznym;-).
Nie przejmuj się brzuszka nie widać na ulicy bo jesteśmu ubrane, ja troszke mam jak sie objem ,ale mój mąż zawsze mówi, że kochanego ciała nigdy za wiele;-).

kobietko mojemu tez sie podobam ale mam kolegów- w pracy-:) a za nic w siecie nie mam motywacji tak silnej zebym cos zrobila:))a myslisz ze z mezem sie chudnie??? po mnie nie widac:):-D

reklama
Do góry