reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Wydaje mi się ,że brzuch brzuchem można popracować nad nim ,ale z rozstępami nie jest tak łatwo jeśli ma ich nie być to już przed ciążą trzeba dbać o skóre bo to od witalności i elastyczności skóry zależy oraz od tego ile kilo nam przybędzie ja za zdrowe dziecko jestem gotowa oddać wszystko nie obchodzi mnie mój brzuch i nie widze siebie jak biegam na dżoging czy siłownie a dziecko płacze w domu bo mama gdzieś polazła i brzuch dla niej ważniejszy, to nie tak działa zapewniam, że nie bedziesz miała na to czasu pozostają domowe brzuszki jeśli z ciążą bedzie wszystko dobrze to możesz utrzymać forme.
Anulka napewno nastepnym razem się uda musisz być silna i w to wierzyć, mi nie było dane zobaczyć nawet na usg mojego maleństwa:-(.

kobietka zle mnie zrozumiałas, dziecko będzie dla mnie pewnie najwazniejsze, ale chciała bym tez czuc sie ze sobą dobrze, panicznie sie boje ze bede wygladać jak klusek obwisły i w wieku załóżmy 25 lat bede wygladała na 35. A rozstępy...hm...mniej sie ich boje niz zwisającego brzucha....bo mam ich pare na kolanach w wewnętrznej stronie ( szybko rosłam :p) No nic, bede sie kremikować ujędrniaczami , nawet sie dziś juz posmarowałam;p mam serum fajne perfecta extra slim na celulit...jest skuteczny bo kiedys sobie robiłam nim kuracje i mam go z pół tubki jeszcze....tylko to zimno...strasznie po nim jest dziwne uczucie chłodu...;p

No widać mamy inne priorytety madzia , każdy ma swoje lęki i strachy:tak:, ja sie boje najbardziej o dziecko, do tej pory bałam sie utyć teraz sie nie boje po poronieniu lekarz mi powiedział że musze i utyłam z 47 na 57 10 kg tylko, że wzrost 1.70 , i jest mi z tym dobrze przeszłam gastroskopie też sie bałam a teraz biegam do dentysty wszystko dla dziecka bo musimy sobie zdać sprawe, że jeśli decydujemy sie na dziecko to już nie my jesteśmy najważniejsze tylko ono, może nie spiesz się z dzieckiem skoro boisz się o swoje ciało.

No widać mamy inne priorytety madzia , każdy ma swoje lęki i strachy:tak:, ja sie boje najbardziej o dziecko, do tej pory bałam sie utyć teraz sie nie boje po poronieniu lekarz mi powiedział że musze i utyłam z 47 na 57 10 kg tylko, że wzrost 1.70 , i jest mi z tym dobrze przeszłam gastroskopie też sie bałam a teraz biegam do dentysty wszystko dla dziecka bo musimy sobie zdać sprawe, że jeśli decydujemy sie na dziecko to już nie my jesteśmy najważniejsze tylko ono, może nie spiesz się z dzieckiem skoro boisz się o swoje ciało.
bardzo dobrze mówisz:)masz super podejscie do ciązy i macierzyństwa.
a jesli chodzi to brzuszek po porodzie to sa pasy wyszczuplajace dla kobiet po porodzie..tylko ze nie kazda tak jak ja ma zapal do noszenia ich:eek:ja mam tez vibro action i brzuch obwisły bo niczego nie używam:)chodzilam na fitness i tez dupa..nie mam zapału do niczego..ale od grudnia do pracy isc czas wiec to moja ostatnia szansa...

Monika można też poza pracą potrenować z partnerem i połączyć przyjemne z pożytecznym;-).
Nie przejmuj się brzuszka nie widać na ulicy bo jesteśmu ubrane, ja troszke mam jak sie objem ,ale mój mąż zawsze mówi, że kochanego ciała nigdy za wiele;-).

kobietko mojemu tez sie podobam ale mam kolegów- w pracy-:) a za nic w siecie nie mam motywacji tak silnej zebym cos zrobila:))a myslisz ze z mezem sie chudnie??? po mnie nie widac:):-D

reklama
Do góry