reklama
madzia18
Fanka BB :)
wejdzcie na profil Malwiny, ona ma tam swoj album zdjec, m.in jest tez usg.
dobra ide do roboty, bede pozniej :*
nie przepraszaj bo to żadna zbrodnia a co do kłamczuchy, podejzenia kazda z nas ma ale najlepiej miec na to dowod zeby kogos osadzic, a ja sadze ze chyba wlasnie znalazłam. NIBY jej usg w którym jest w 7, a moze nawet jeszcze 6 tyg. a dziecko jak byk pisze ze ma 8 cmPrzepraszam że udzielę sie na tym wątku, ale macie tu kłamczuchę ktora była i na innych watkach, ale tam ją rozgryzłysmy że notorycznie zmysla, ale widze ze nadal ta osoba tworzy sobie "nowy wyimaginowany" świat.
dobra ide do roboty, bede pozniej :*
a bede miec wiecej czasu t powrzucam wiecej
u mne okej tesnie za moim
tak sie zrzylismy ze soba ze nigdy tak dbrze miedzy nami nie bylo i juz 2 bobasa zaplanowalismy sobie za 3 lata
bylam z mloda na wizycie w pon 1 u lekarza - najnizsza jej waga urodzeniowa to 2760 a w poniedzialek wazyla(po 20 dniach) 3340 wiec lekarka powiedziala ze super ze mleczko jej dpisuje
kurxze grypa panuje strach w oczach ja sie odzeram czasnkiem zeby nie zachorowac i rutinacea
u mne okej tesnie za moim
tak sie zrzylismy ze soba ze nigdy tak dbrze miedzy nami nie bylo i juz 2 bobasa zaplanowalismy sobie za 3 lata
bylam z mloda na wizycie w pon 1 u lekarza - najnizsza jej waga urodzeniowa to 2760 a w poniedzialek wazyla(po 20 dniach) 3340 wiec lekarka powiedziala ze super ze mleczko jej dpisuje
kurxze grypa panuje strach w oczach ja sie odzeram czasnkiem zeby nie zachorowac i rutinacea
Załączniki
monika18815
Twoja córcia jest CUDOWNA!!! normalnie cała do schrupania))gratuluje!!!!
Ostatnia edycja:
monika18815
dziewczyny o co chodzi z ta malwina???czytalam wczorajsze posty i nie wiem co myslec
reklama
Podziel się: