reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

malwinka witaj. Napisz pare slow o sobie.... :)

łaaa to moze moze jednak grono ciezarowek sie powiekszy :D trzyam kciuki!

niunia łaaaa :| powiem ci, ze to jak mnie bolalo przed porodem to pikus po tym co sie dzialo zaraz po porodzie :( tak mnie bolalo, ze czulam sie jakby mi ktos stlukl biodra metalowym mlotem..i to tak pozadnie....wspollokatorka byla na tyle mila ze przenosila mi igora z jednej strony lozka na druga..bo ja to ledwo sie ruszalam....spac z bolu nie mogla....pozniej jeszcze ze 2-3 tyg tak dziwnie mi sie chodzilo...bioderka wracaly na swoje pierwotne miejsce :/ na szczescie przy drugim nie mialam juz takich wrazen.... :) ladne imie dla coreczki wybraliscie :)

reklama
Witam wszystkie dziewczyny z rana:D (jak dla mnie:D:D)

3mam kciuki za wszystkie przyszłe ciężarówki i za te obecne:D:*

Patrycja:* jutro Twój wielki dzień!!! cieszę się ogromnie!!:* powiedz tylko o której godzinie będzie to pomyślę sobie wtedy o Was:)

Niunia widziałam Twój brzuszek! Śliczny jak jego właścicielka:)

Shirra nic z tego dzis przyszedl wiedzialam ze to nie to chociaz jak go nie bylo to myslalam dlaczego i mialam nadzieje ale malutenka

Agatka moze poczekaj jeszcze kilka dni bo beta wyjrywa 7-10dni po zaplodnieniu zreszta jesli to dziecko to raczej malo realne zeby bylo z dnia zaraz po okresie moze wczesniej wam sie udalo a on poprostu przyszedl wiesz moja kolezaka ma 2dzieci z tabletek:)

Niunia oj glupot Ci na gadala pol roku to napewno nie nie wiem ile bo nie rodzilam ale nie sadze aby az tylke:)

Kinga nie strasz bo sie bedziemy baly:)

a ja dzis mam strasznego dola i jest mi zle mam ochote ryczec||:(

Kinga oo jak bola biodra to przekichane wiem cos o tym bo tez tylko przekladalam sie z boku na drugi:confused2:
niunia przygotowania dla malenstwa sa super a i widzialam twoje zdjecie na innym forum slicznie wygladasz:-)
malwinka Wita! zycze powodzenia w staraniach.
Ptrycja ojej ty juz jutro zona bedziesz szczescia :-)

No a umnie czas leci tak samo po woli wczoraj oddalam deklaracje maturalna no i czuje sie nie ciekawie juz z tym samopoczuciem no a Miki na placu sie wbawil i teraz odsypia mam nadzieje ze w nocy bedzie spal:-p

Patrycja wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia napewno wszystko wyjdszie cudownie a Ty bedziesz najpiekniejsza panna mloda zycze duzo duzo szczescia i aby owoc waszej milosci pojawil sie jak najszybciej :)kurcze ale Ci zazdroszcze:p
czekam na zdjecia:)

Matosia na Twoje zdjecia tez czekamy...

a ja dzis wyruszam na zakupki aby chociaz na chwile poprawic sobie humorek:)

Patrysia wszystkiego najlepszego ;** Od samego rana mysle o Tobie i jestem pewna, że wszystko pójdzie zgodnie z planem :)) Nie bedzie żadnych ekscesów i w ogóle wszystko bedzie ładnie, pieknie :)) Zazdroszcze Ci ciupke ale tak pozytywnie więc nie maz czym sie martwic :**
Jestem z Tobą kochana moja ;**

Hej Dziewczynki, troszke Was zaniedbałam... przepraszam:( :* Ale pare dni pomieszkiwałąm u mojego chłopaka... i nie miałam jak wejść na forum...
Patrysia wszystkiego naj naj najlepszego!!!!:***

Hej dziewczyny! ja ostatnio jestem zalatana, stale coś załatwiam i gdzieś łażę i nie mam czasu na kompa :(
ale daje znać że żyję i o Was pamiętam ;)

reklama
Patrycja Skarbie wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.Byście ze swoim R zawsze się kochali,żyli w zgodzie,zrozumieniu i akceptacji.STO LAT.Od samego rana myslę o Tobie na pewno wszystko wyjdzie super.CZeakm na relacje po weekendzie!!

Wybaczcie ale nie mam czasu pisać,weszłam tylko by złożyc zyczenia Patrycji.:-)

Do góry