reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Shirra no wlasnie czuje sie wiec ja czuje ze to nie to chociaz nadzieje mam ale wiem a nawet jestem przekonana ze to nie ciaza:( chociaz test chodzi mi po glowie dobrze ze jestem leniwa i nie chce mi sie isc do apteki:p

reklama
Hej dziewczynki :**

Normalnie nie moge uwierzyć, że żadna nie napisała wczoraj :szok: To niewiarygodne :szok: he he :-)

Cornelka a który to Twój dc? Dzisiaj mój 30 no i lada moment przyjdzie @. Piersi bolą mnie już prawie tydzień.
Kiedy robisz test? Mam nadzieje, że go kupiłaś i że zrobisz dzisiaj rano :-D

Agatko a Ty robiłaś test?

Dziewczyny czekam na Was ;**

witam shirra ja maialm juz tu o 3 rano zagladnac bo od 1 do 4 rano nei moglam spac ale wlaczylam tv od 2 dni moj sen - w przenosni to jakas porazka wogole nie spie ;/ a nad ranem jestem zmeczona ;/ wczoraj odswiezylam poraz 2 kocyki dla malej dzis oplucze baldachim zeby pachnial bo jak sie rozpakowuje to tak smierdzi wiecie o co chodzi , i kombinezonik na wyjscie mlodej ze szpitala :)
moja koleznka urodzila pare dni temu coereczke 47 cm i 2950 gr wiecie jaka sliczna kruszynka:)
ide do sklepu po jakies zakupy
DZIS WRCA MOJ M!!!!! i jutro pojdziemy kupic foteik do auta:) i powiedzial ze kupil cos malej w wwa a ja sie ciesze tak jak by conajmniej dla mnie mial prezent:p
DZIEWCZYNY ROBCIE TESTY ja czekam na wyniki:)
aha slyszlam ze po cesrce nie mozna sie kochac przez pol roku czy to praawda?

Odświeżaj kochana odświeżaj żeby wszystko było pachnące dla Twojego Maleństwa :))
Jeszcze troszke i Ty sie rozpakujesz ;D Nie moge sie już doczekać zdjęć Malutkiej :)) Ty pewnie też masz już dość, spać nie mozesz i na pewno Ci już ciężko co? Ale cierpliwości jeszcze 'chwilkę' :)
A tak w ogóle to jak będzie miała na imie? Nie wiem czy pisałaś, zresztą w każdym bądź razie nie pamiętam .. . :)

A ja już mam dość. One we 4 sobie siedzą, oglądają zdjęcia ze ślubu, jedzą paluszki, śmieją się, a ja siedze jak ten ciołek. Przed chwilą układałam te parszywe karty. Teraz korzystam z okazji, że zwolnił sie jeden komputer i od razu na BB ! Zaraz pewnie mi wynajdą jakieś zajęcie, ja bede zapiepszać a one plotkować :wściekła/y:

niunia ojjj ogromna przyjemnosc daja przygotowania ciuszkow i innych rzeczy dla malenstwa co? ja to moglam ciagle sie tym zajmowac hehe :) no i niestety takie uroki koncowki :| tez mialam problemy ze snem - a raczej spac nie moglam bo juz ciezko mi bylo...przewrocenie sie na drugi bok to dopiero bylo wyzwanie...mialam wrazenie ze moj brzuch wazy conajmniej tone no i niestety przy pierwszym strasznie biodra mnie bolaly, nie moglam wytrzymac dluzej niz 10min na jednym boku bo zaczynalo koszmarnie bolec :(......eeee co do cesarki i wspolzycia to absolutnie nie prawda :) po porodzie SN dluzej trzeba odczekac bo jak dziecko sie przeciska to wiadomo...troche tam szkod narobi...musi to sie zagoic. Po cesarce, "tamto" miejsce jest nieruszone wiec tak na dobra sprawe mozesz wrocic do seksu niemal od razu. Tutaj raczej pozostaje kwestia rany, jak sie bedzie goila, czy bedzie cie bolala itd....po cesarce z opowiadan kolezanek to po 2-3 tyg juz dzialaly z mezem :) skad te pol roku ci sie wzielo? po cc przez 2 lata nie powinno miec sie kolejnych dzieci....zeby organizm zdazyl sie zregenerowac, miejsce gdzie tna zrosnac (bo to ze na zewnatrz juz wszystko wyglada ok nie oznacza ze miesnie itd juz sie zrosly...)
ehhh jak tak czytam ciebie i anijke to az samej mi sie chce kolejnego :D :p

shirra jejus zeby jak najszybciej zlecial ci czas tego stazu i uciekaj....no i przestan w koncu palic! Idz na akupunkture to ci pomoze :) przynajmniej na jakis czas.... a wtedy to moze bardziej zal bedzie ci wrocic jak np dopiero po roku od zabiegu zacznie cie brac chec zapalenia :)

Ostatnia edycja:
hej, dziewczyny! tak zrobilam test (ale wiadomo ze jesli cos sie dzieje z niedzieli to jeszcze za wczesnie) bo moze wczesniej juz cos zaczelo sie dziac. no i nic z testu nie wyszlo:-( ,ale mam jeszcze drugi :-p

czuje sie caly czas dziwnie, wiecie tak jak przed okresem, a okres dopiero mi sie skonczyl. czasami wynaduje sobie objawy ale to zwykle sie dzieje przed okresem. jeszcze nigdy nie mialam tak ze zaraz po okresie.

a pozatym mam TO uczucie, ze moze jednak cos z tego bedzie:happy:

Agata a kiedy był niebezpieczny stosunek? :)) Może faktycznie za wcześnie ... Skoro podejrzewasz ciąże radze Ci iść na bete, ona wyjdzie od razu i będziesz wiedziała na czym stoisz :)
Heh ale by było gdyby to jednak była fasolinka ;D

Kinga ... Chciałabym już koniec, ale zdaje sobie sprawe, że jeżeli nie znajde pracy to bede zmuszona przedłużyć sobie staż ... :(

Heh ja teraz też jestem w gronie oczekujących, podejrzewających :p Dzisiaj 30 dc no zobaczymy jak to będzie ;P

shira nasza corka bedzie sie nazywac Amelka... jak mowie do brzusdzka amelka to odrazu wustawia glowe hehe
kinga wiec co to bol biodra wez mi o tym nie wspominaj ja utykam na jedna noge bo mam straszny ucisk na prawa sttrone... koleznka jaks mi pwoiedzila ze pol roku a to zolza:p zapytam sie ginki kiedy mozna hehe
agatakat moze faktycznie idz na bete??:-p
ja zajadam mandarynki i bioree sie za moje brwiiiiiii raczej gąszcz

Ale jestem zakręcona ! Przecież nad suwaczkiem masz : "czekamy na Amelke!!:)", jej ale ze mnie dureń he he ;D

Boże jak ja bym chcialabyc juz w domu :(

reklama
Do góry