reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

malwinka witaj. Napisz pare slow o sobie.... :)

łaaa to moze moze jednak grono ciezarowek sie powiekszy :D trzyam kciuki!

niunia łaaaa :| powiem ci, ze to jak mnie bolalo przed porodem to pikus po tym co sie dzialo zaraz po porodzie :( tak mnie bolalo, ze czulam sie jakby mi ktos stlukl biodra metalowym mlotem..i to tak pozadnie....wspollokatorka byla na tyle mila ze przenosila mi igora z jednej strony lozka na druga..bo ja to ledwo sie ruszalam....spac z bolu nie mogla....pozniej jeszcze ze 2-3 tyg tak dziwnie mi sie chodzilo...bioderka wracaly na swoje pierwotne miejsce :/ na szczescie przy drugim nie mialam juz takich wrazen.... :) ladne imie dla coreczki wybraliscie :)

reklama
Witam wszystkie dziewczyny z rana:D (jak dla mnie:D:D)

3mam kciuki za wszystkie przyszłe ciężarówki i za te obecne:D:*

Patrycja:* jutro Twój wielki dzień!!! cieszę się ogromnie!!:* powiedz tylko o której godzinie będzie to pomyślę sobie wtedy o Was:)

Niunia widziałam Twój brzuszek! Śliczny jak jego właścicielka:)

Shirra nic z tego dzis przyszedl wiedzialam ze to nie to chociaz jak go nie bylo to myslalam dlaczego i mialam nadzieje ale malutenka

Agatka moze poczekaj jeszcze kilka dni bo beta wyjrywa 7-10dni po zaplodnieniu zreszta jesli to dziecko to raczej malo realne zeby bylo z dnia zaraz po okresie moze wczesniej wam sie udalo a on poprostu przyszedl wiesz moja kolezaka ma 2dzieci z tabletek:)

Niunia oj glupot Ci na gadala pol roku to napewno nie nie wiem ile bo nie rodzilam ale nie sadze aby az tylke:)

Kinga nie strasz bo sie bedziemy baly:)

a ja dzis mam strasznego dola i jest mi zle mam ochote ryczec||:(

Kinga oo jak bola biodra to przekichane wiem cos o tym bo tez tylko przekladalam sie z boku na drugi:confused2:
niunia przygotowania dla malenstwa sa super a i widzialam twoje zdjecie na innym forum slicznie wygladasz:-)
malwinka Wita! zycze powodzenia w staraniach.
Ptrycja ojej ty juz jutro zona bedziesz szczescia :-)

No a umnie czas leci tak samo po woli wczoraj oddalam deklaracje maturalna no i czuje sie nie ciekawie juz z tym samopoczuciem no a Miki na placu sie wbawil i teraz odsypia mam nadzieje ze w nocy bedzie spal:-p

Patrycja wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia napewno wszystko wyjdszie cudownie a Ty bedziesz najpiekniejsza panna mloda zycze duzo duzo szczescia i aby owoc waszej milosci pojawil sie jak najszybciej :)kurcze ale Ci zazdroszcze:p
czekam na zdjecia:)

Matosia na Twoje zdjecia tez czekamy...

a ja dzis wyruszam na zakupki aby chociaz na chwile poprawic sobie humorek:)

Patrysia wszystkiego najlepszego ;** Od samego rana mysle o Tobie i jestem pewna, że wszystko pójdzie zgodnie z planem :)) Nie bedzie żadnych ekscesów i w ogóle wszystko bedzie ładnie, pieknie :)) Zazdroszcze Ci ciupke ale tak pozytywnie więc nie maz czym sie martwic :**
Jestem z Tobą kochana moja ;**

Hej Dziewczynki, troszke Was zaniedbałam... przepraszam:( :* Ale pare dni pomieszkiwałąm u mojego chłopaka... i nie miałam jak wejść na forum...
Patrysia wszystkiego naj naj najlepszego!!!!:***

Hej dziewczyny! ja ostatnio jestem zalatana, stale coś załatwiam i gdzieś łażę i nie mam czasu na kompa :(
ale daje znać że żyję i o Was pamiętam ;)

reklama
Patrycja Skarbie wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.Byście ze swoim R zawsze się kochali,żyli w zgodzie,zrozumieniu i akceptacji.STO LAT.Od samego rana myslę o Tobie na pewno wszystko wyjdzie super.CZeakm na relacje po weekendzie!!

Wybaczcie ale nie mam czasu pisać,weszłam tylko by złożyc zyczenia Patrycji.:-)

Do góry