reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Widzisz kochanie nie każdy ma tak dużo szczęścia co Ty :)) Tobie sie poszczęściło, udało, spełniły sie Twoje marzenia mimo, że byłaś na 100%, że to po prostu niemożliwe :))
A co do nerwów - wuluzuj :) Koleżanka teraz sie hajtała w sobote. Denerwowała sie tak samo jak Ty a wszystko dosłownie wszystko sie udało. Jest szcześliwa :) Tobie też sie uda. Wszystko będzie dobrze, wszyscy beda sie super bawić - zobaczysz :p

Anastazzja nie przesadzaj :p nie umre :p

reklama
Moi dziadkowie umarli młodo:) babcia miała 64 lata, dziadek 66. Oboje rak płuc, a dziadek na dodatek umarł w strasznych cierpieniach na moich oczach...chcesz powtórzyć ich los?

Shiraa Tobie też się poszczęści:) weź przykład ze mnie:) najmniej spodziewany moment gdzie w życiu bym nie przypuszczała, że coś takiego mi się zdarzy a tu proszę:) mówię Ci na każdego przychodzi pora:)

Chciałabym by była już sobota a z drugiej strony boję się cholernie:) jeszcze mnie dopadają myśli czy mój R napewno chce tego ślubu bo on nic się nie przejmuje, nie denerwuje nie myśli tak jak ja. On w ogóle się nad tym nie zastanawia. Nie wiem czy faceci tak maja czy on jest jakiś dziwny. Trudno określić:)

Agatka tez mysle ze to przez antybiotyk

Patrycja mnie to szczescie nigdy nie spotka no ale ciesze sie Twoim i nie boj sie bo bedzie idealnie:) o ktorej bedzie slub?napewno wtedy pomysle o Tobie :)faceci tacy sa albo mysli tylko wie jak Ty sie stresujesz i on nic juz Ci nie mowi

Shirra a Ty jak tam kiedy dzidzius?|:p jak w ogole Twoje zdrowko:) ja tak bym chciala bejbusia ze to szok ale coz nie jest mi to pisane a i jutro chyba zrobie test jesli ne bedzie nadal kurde 4dzien...

Anastazja wiedzialam ze mnie zrozumiessz:)jak lokatorzy?

Cornelka Słoneczko moje chyba Ty mnie wyprzedzisz i pierwsza będziesz miała dzidziusia ;D
Rób jutro test kochana :)) trzymam kciuki za 2 pięknie, tłuściutkie kreseczki ;**

U mnie wszystko ok :) Dziecko dopiero po studiach, ale to PO jest pewnie takie większe PO :p
No bo przecież nie moge zdecydować o tym sama .. . Dziecka musza chcieć dwie osoby .. .

oj tam Shiraa...:p nie jest źle:p nas to kiedyś też spotka ( ja mam nadzieję,że dopiero po studiach:D:D:D) bo chcę mieć jeszcze czas się wyszaleć:p

Shirra hehe watpie pewnie Ty bedziesz pierwsza:)moze i zrobie ale nie wiem czy jest sens bo wiem ze to nie fasolka nawet objawow nie mam ani nic poprostu sie spoznia i tyle po studiach tak sie mowi nawet nie bedziecie wiedzialy kiedy:p

reklama
Taa ja pierwsza ... No prosze Cie :p
Sens zawsze jest. Poczytaj sobie kochanie ile kobiet w ciąży nie wiedziały, że są w ciąży :) Myślisz, że każda ma objawy? Bolące piersi, spóźniający sie okres, susianie co chwile i takie tam? Otóż nie :) Każda kobieta jest inna także nie sugeruj się objawami innych kobiet :))
Poza tym w sumie to sie chyba czuje, tak mi sie jakoś dziwnie wydaje ... Mi też @ spóźniała sie prawie 2 tyg i mimo tego byłam pewna, że nie jestem w ciąży, ale jednak taka mała maleńka maciupeńka nadziejka sie we mnie tliła :p

A co do drugiej części Twojej wypowiedzi ... hmm ... sie okaże ;D

Do góry