reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Widzisz kochanie nie każdy ma tak dużo szczęścia co Ty :)) Tobie sie poszczęściło, udało, spełniły sie Twoje marzenia mimo, że byłaś na 100%, że to po prostu niemożliwe :))
A co do nerwów - wuluzuj :) Koleżanka teraz sie hajtała w sobote. Denerwowała sie tak samo jak Ty a wszystko dosłownie wszystko sie udało. Jest szcześliwa :) Tobie też sie uda. Wszystko będzie dobrze, wszyscy beda sie super bawić - zobaczysz :p

Anastazzja nie przesadzaj :p nie umre :p

reklama
Moi dziadkowie umarli młodo:) babcia miała 64 lata, dziadek 66. Oboje rak płuc, a dziadek na dodatek umarł w strasznych cierpieniach na moich oczach...chcesz powtórzyć ich los?

Shiraa Tobie też się poszczęści:) weź przykład ze mnie:) najmniej spodziewany moment gdzie w życiu bym nie przypuszczała, że coś takiego mi się zdarzy a tu proszę:) mówię Ci na każdego przychodzi pora:)

Chciałabym by była już sobota a z drugiej strony boję się cholernie:) jeszcze mnie dopadają myśli czy mój R napewno chce tego ślubu bo on nic się nie przejmuje, nie denerwuje nie myśli tak jak ja. On w ogóle się nad tym nie zastanawia. Nie wiem czy faceci tak maja czy on jest jakiś dziwny. Trudno określić:)

Agatka tez mysle ze to przez antybiotyk

Patrycja mnie to szczescie nigdy nie spotka no ale ciesze sie Twoim i nie boj sie bo bedzie idealnie:) o ktorej bedzie slub?napewno wtedy pomysle o Tobie :)faceci tacy sa albo mysli tylko wie jak Ty sie stresujesz i on nic juz Ci nie mowi

Shirra a Ty jak tam kiedy dzidzius?|:p jak w ogole Twoje zdrowko:) ja tak bym chciala bejbusia ze to szok ale coz nie jest mi to pisane a i jutro chyba zrobie test jesli ne bedzie nadal kurde 4dzien...

Anastazja wiedzialam ze mnie zrozumiessz:)jak lokatorzy?

Cornelka Słoneczko moje chyba Ty mnie wyprzedzisz i pierwsza będziesz miała dzidziusia ;D
Rób jutro test kochana :)) trzymam kciuki za 2 pięknie, tłuściutkie kreseczki ;**

U mnie wszystko ok :) Dziecko dopiero po studiach, ale to PO jest pewnie takie większe PO :p
No bo przecież nie moge zdecydować o tym sama .. . Dziecka musza chcieć dwie osoby .. .

oj tam Shiraa...:p nie jest źle:p nas to kiedyś też spotka ( ja mam nadzieję,że dopiero po studiach:D:D:D) bo chcę mieć jeszcze czas się wyszaleć:p

Shirra hehe watpie pewnie Ty bedziesz pierwsza:)moze i zrobie ale nie wiem czy jest sens bo wiem ze to nie fasolka nawet objawow nie mam ani nic poprostu sie spoznia i tyle po studiach tak sie mowi nawet nie bedziecie wiedzialy kiedy:p

reklama
Taa ja pierwsza ... No prosze Cie :p
Sens zawsze jest. Poczytaj sobie kochanie ile kobiet w ciąży nie wiedziały, że są w ciąży :) Myślisz, że każda ma objawy? Bolące piersi, spóźniający sie okres, susianie co chwile i takie tam? Otóż nie :) Każda kobieta jest inna także nie sugeruj się objawami innych kobiet :))
Poza tym w sumie to sie chyba czuje, tak mi sie jakoś dziwnie wydaje ... Mi też @ spóźniała sie prawie 2 tyg i mimo tego byłam pewna, że nie jestem w ciąży, ale jednak taka mała maleńka maciupeńka nadziejka sie we mnie tliła :p

A co do drugiej części Twojej wypowiedzi ... hmm ... sie okaże ;D

Do góry