reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

madzia zauwaz ze klucilysmy sie na pocztku, teraz przynajmniej ja to traktuje jako zwykla rozmowę i wymiane poglądów :tak:
Anaztazja caly czas kazda mowi ze to juz ostatnie zdanie :-D powiem tak, wrzucmy na luz ty masz swoje zdanie na ten temat ja swoje i co do tego sie nie dogadamy wiec lepiej skonczyc temat, ale jak dla mnie to nie znaczy ze nie mozemy pisac razem na inne tematy :tak: a temat kotów, psów i innych "tworów" uważam za zamkniety :-D:-) tylko jedna prozba, wypowiadaj sie na wszystkie tematy ale nie atakuj tak z góry ludzi, bo tak naprawdę nie wiesz jakim jestem człowiekiem :)
Malwina no ja sie doczekać nie mogę tej fotki ;-) a według usg w którym tyg jesteś??

Ostatnia edycja:
reklama
Malwina no ja sie doczekać nie mogę tej fotki ;-) a według usg w którym tyg jesteś??[/QUOTE]
według usg jestem w 7 tygodniu ciązy cały czas mi sie wiesza laptop i stronki jutro na pewno dodam zdjęcie

Bansikxd:))nie wiedzialam jak mam nazwac tych drugich wiec napisalam slowo jakie mi przyszlo do glowy:))
patrzcie dziewczyny a ja nie mam duzo zajec bo mieszkamy z moja mama mam duzo wolnego a nie moge miec kota bo mama nie lubi...pozatym rok temu musialam uspic mojego kochanego Feluszka i jeszcze za nim rozpaczam....napewno jakby zyl to by sie dogadal z moja Majką:)

Mi się kończy powoli @ a co za tym idzie znów szaleją hormony :p
Cały dzień jęczałam mojemu Tż, że nie chcę czekać, że chcę już dzidzię, ale jego głos rozsądku silniejszy :( ale to dobrze, bo wiem, że jest odpowiedzialny i chce mieć pewność, że utrzyma nasze maleństwo :) Kochany z niego facet :) No i sobie wymyślaliśmy imiona i dla chłopca mamy z 5 a dla dziewczynki nam się żadne nie podoba :p A co śmieszniejsze ja bym chciała córeczkę hihi :D
Aaa i zapomniałabym - od kilku dni biorę kwas foliowy :) ale zastanawiam się czy sam folik starczy, może lepiej jakiś zestaw witamin??

lovley zrob badania na krew, u mnie po ich zrobieniu okazalo sie ze magnez tez musze brac. ja tez chcialam coreczke a mam chlopczyka i jestem bardzo zadowolona, i bardzo dobrze ze twoj facet jest taki odpowiedzialny, widac ze naprawde warto z nim zakladac rodzine :tak:

hej
przepraszam ze jesczcze raz sie tu odezwe.....ja w obronie wątku mimo że jak pisałąm wyżej nigdy się tu nie udzielałam bo jedno dziecko posiadam a chęć posiadania drugiego własnie jest zaspokajana.....rozumiem dziewczyny wasze rozgoryczenie bo jak napisała Baska wątek rozwinoł sie nie w tym kierunku co potrzeba....a szkoda bo lubiłam was czytać.....naprawde fajnie pisałyście,mądrze.....no i piszcie dalej jest Was spora grupka które sie tu stale udzielały i powinnyście dalej to robic.....wtedy wątek wróci na własciwe tory.....już zmykam,może niepotrzebnie sie napatoszyłam ale te kłutnie troche były nie fajne......

no to skoro tak mówisz malwina to sie ciesze ze ok :) w którym tyg. zna sie plec?

kurde , kurde ,kurde.... tez chce byc w ciazy! :p nawet mi sie dzis snilo...

reklama
bansixd w wakacje miałam robioną całą morfologię łącznie z cholesterolem i OB itp. i wszystko było w normie :) mam nadzieję, że przez te 3miesiące dużo się nie zmieniło :) A co do magnezu to ja słyszałam dużo dobrego i codziennie przed snem łykam i tak i tak :)

ja tez chcialam coreczke a mam chlopczyka i jestem bardzo zadowolona,
ja też teraz tak mówię że córka, ale jak zajdę w ciążę to nie będzie miało znaczenia, bo będę najszczęśliwsza na świecie :)

i bardzo dobrze ze twoj facet jest taki odpowiedzialny, widac ze naprawde warto z nim zakladac rodzine :tak:
ojjj tak :) jeśli chodzi o odpowiedzialność to można na nim polegać :) ma czasem dni, że zachowuje się jak debil ;) ale generalnie jeśli chodzi o dziecko to strasznie się przejmuje i w ogóle chce jak najlepiej żeby wszystko było :)

mamola ja wierzę, że nasz wątek pomimo tego małego incydentu pozostanie taki super jaki był dawniej :)
kurde , kurde ,kurde.... tez chce byc w ciazy! :p nawet mi sie dzis snilo...
madzia18 mi się śniło wczoraj, że chodziłam z wózkiem :)

Do góry