reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Malwina ja uwazam ze powinnyscie ta sprawe zalatwic same na priv, zeby znowu jakies chore jazdy nie wyszly :tak:
madzia rozsadny i odpowiedzialny i ty narzekasz hehehe :-D zanim sie obejrzysz a bedziesz nam wklejala fotki usg i sie brzusiem chwaliła... czas szybko leci :tak:

reklama
Malwina ale jaki to ma sens ze dajesz tej osobie tydzień na przyznanie sie? Myslisz ze tej osobie zalezy? bo ja nie. Zresztą to jest sprawa miedzy wami dwoma, co nam do tego? No ale skoro widzisz taka potrzebe...pożalenia sie, to mów teraz bo za tydzień juz kazdy zapomni o tym;p

Madzia opij swojego faceta i go wtedy przekonuj:)))żartuje:))czas szybko leci i napewno niebawem nadejdzie ten dzien kiedy i Ty bedziesz łykała kwas foliowy
ha ha :D ogólnie dobry pomysł, ale w sumie nie wiem czy jak bym go opiła to by on i tak stawiał opór :D taki cieżki typ :D chyba bede musiała pooczekać ;P albo jakos komibinowac inaczej ;D

wiem wiem :) tak sobie tylko gadam...za duzo u was siedze :p
no ale jak by tak przypadkiem wyszlo ze bysmy wpadli to bym sie nie obrazila :D

uch a mnei to chyba świńska rozbiera...koszmarnie sie czuje..
...a to na praktyki trzeba isc... oh.

nie ma co sie spieszyć uwierz mi jeszcze zdązysz sie najesc tym macieżyństwem:)))

pewnie tak, ale tak to juz bywa ze chce sie cos czego nie mozna miec i ogolnie jest to dla mnie ciekawe bo nowe ... albo najzwyczajniej w swiecie pojawil sie u mnie instynkt macierzynski ;p chyba to całkiem możliwe. A już na pewno po tym jak sie czyta o tych wszytskich kobietach na forum ktore sie ekscytuja ta ciąża i swoimi dziecmi, az im zazroszcze;p To tyle ciekawych, nowych, cudownych doswiadczen ze ojej, no i wiadomo duza odpowiedzialnosc...

to tez prawda ale Madzia to jest tak jak jesteś w ciąży to non stop sie martwisz czy wszystko jest w porządku a to maleństwo sie nie rusza a to rusza sie za bardzo a to coś cie strzyknie coś zaboli i tak w kółko:))po porodzie znowu jest czy dziecko jest zdrowe...dlaczego ulewa to kupka jest rzadka lub ma zatwardzenie...dlaczego dziecko płacze to ma kolke to przepukline pępkową:)))i znowu nerwy:)))kurcze jakby mozna było przez coś takiego schudnąć to bym ważyla 15 kg.:))))bo u mojej majki zawsze coś jest:)))kolka była przepuklina też,, kręcz szyjki też był.i skaza białkowa :))

reklama
to tez prawda ale Madzia to jest tak jak jesteś w ciąży to non stop sie martwisz czy wszystko jest w porządku a to maleństwo sie nie rusza a to rusza sie za bardzo a to coś cie strzyknie coś zaboli i tak w kółko:))po porodzie znowu jest czy dziecko jest zdrowe...dlaczego ulewa to kupka jest rzadka lub ma zatwardzenie...dlaczego dziecko płacze to ma kolke to przepukline pępkową:)))
pewnie tak jest i w sumie nawet tego jestem swiadoma, ale wiesz jak to jest, jesli czlowiek czegos nie zobaczy, nie doswiadczy na wlasnej skorze to mimo ze w sumie jest swiadom ze to nie jest takie cudowne w kazdym calu, to i tak nie uwierzy jak sie nie przekona.
A co do chudniecia, och ja mam tak ze jak sie stresuje to boli mnie brzuch i bardzo chudne, moj rekord to 8 kilo :D

Malwina a jak u Ciebie?

Do góry