reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

madzia18 moze proroczy sen:-p
lovely mi sie nadal marzy coreczka kiedys sie o nia postaram :-)

Ale u mnie zimno no doslownie myslalam ze zamarzne mialam dzisaj probna mature z matmy i chyba poszla nie najgorzej:-)

reklama
hej
rozumiem dziewczyny wasze rozgoryczenie bo jak napisała Baska wątek rozwinoł sie nie w tym kierunku co potrzeba....a szkoda bo lubiłam was czytać.....naprawde fajnie pisałyście,mądrze.....no i piszcie dalej jest Was spora grupka które sie tu stale udzielały i powinnyście dalej to robic.....wtedy wątek wróci na własciwe tory.....już zmykam,może niepotrzebnie sie napatoszyłam ale te kłutnie troche były nie fajne......
zwróć uwagę na to które z nas pisały na początku... żadna już się tu nie chce udzielać...

hej dziewczyny po tym co dzisiaj dostałam wiadomoś prywatną odechciało mi sie z wami pisac.
Ja nie powiem która napisała do mnie niech sama sie przyzna pozdrawiam
płacze:(:(:(:(;(;(;:)-:)-:)-:)-(

lovely ja pod koniec ciazy bralam tabletki dla ciezarnych ktore maja wszystkie potrzebne witaminy tylko kurde nazwy nie pamietam :-(ooo znalazlam nazwe "Elevit" tam jest wszystko co kobiecinka z brzuszkiem potrzebuje :tak:
a ja jak bede miala drugie dziecko to bym jeszcze bardziej coreczke chciala, tak fajnie miec parke w domu :-D ale oczywiscie zdrowie jest priorytetem a nie plec ;-)
Ja nie bylam na tym wątku wczesniej ale juz obiecuje sie nie klucic nic a nic i dbac o dobra atmosfere :happy2::happy2::happy2:
Kolia u nas tez masakra, przymarzlam dzisiaj jak nic. Daj znać jak ci probna maturka poszla. Ja tez w tym roku ale ze chodze zaocznie to probnej nie mam wiec nie wiem czego sie spodziewac :-(
Malwina a ty olej ta wiadomosc :D

Wogóle nie mam zielonego pojęcia czy wogóle któraś z was chce ze mną popisac??
A ty byś olała jak by któraś z dziewczyn ci napisała że życzy ci żebym straciła ciąże i wogóle mam doła płakac mi się chce

malwina zadna nie napisala ze nie chce pisac ale przyznaj twoja historia jest dosc zagmatwana i ja tez do konca pewna nie jestem czy ty w tej ciazy jestes ;-) oczywiscie nie bierz tego do siebie ale mogla bys na w koncu to usg wzucic i by sie wyjasnilo :tak: a co do wiadomosci to ja sie na ten temat nie odzywam bo to moja sprawa :tak:

madzia18 moze proroczy sen:-p
oby :p kiedys...
...ale ja bym chciała nawet i teraz, tylko że to tylko moje widzi mi sie
wiem ze jak by moj facet powiedział, ze chcial by miec teraz dziecko to pewnie by nie musial mnie przkeonywac :D no ale on niestety zbyt rozsadny i odpowiedziany ;p heh...fuck ;D

e no , mozna kogos nie lubic, choc w sumie chyba zadna z nas nie ma powodu, ale to bylo nie smaczne. Wspólczuje Malwina ;*

Malwinka nie przejmuj sie jakimis glupimi wiadomościami:)))no coś Ty...ojem system i idz naprzód:) ps. ja też bym poprosiła o Twoje zdjęcie usg:)
Ja też brałam Elevit..bardzo dobre witaminki...jedne z najlepszych na rynku.
Madzia opij swojego faceta i go wtedy przekonuj:)))żartuje:))czas szybko leci i napewno niebawem nadejdzie ten dzien kiedy i Ty bedziesz łykała kwas foliowy

Ostatnia edycja:
reklama
jestem ciekawa czy ta osoba co do mnie napisala przzna sie daje jej tydzień jak nie to sama napisze która to:(

Dzisiaj jakoś nie mam ochoty pisac:(:(:(

Do góry