reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Witajcie troszke nie zaglądałam, rozpoczęłam wizyty u dentystki i nie było tak źle, teraz zostało 5 ząbków do leczenia 5 listopada mam następną wizytę, i złożyłam kolejne cv w sprawie pracy, ale rewelacji nie oczekuje bo już ze 20 cv wysłałam.
Pozstanowiłam od 1 listopada nie palić i ten dzień się zbliża oby tylko starczyło mi silnej woli;-).
Kinga cholercia ,ale drogo płacicie za mieszkanie tam w tej wawie rozumiem, że wynajmujecie?
Co do porodów rodzinnych to też bym chciała swojego M namówić, niby mówi ok, ale mine ma przestraszoną jak mówie o porodzie wspólnym, kiedyś był w tv taki porób to się odwrócił plecami do tv i "poszedł spać" poczuł się okropnie zmęczony, może lepiej mame wezme albo siostre jak on tak się boi nie wiem sama:eek:.Nie chce rodzić sama:-(

Witajcie troszke nie zaglądałam, rozpoczęłam wizyty u dentystki i nie było tak źle, teraz zostało 5 ząbków do leczenia 5 listopada mam następną wizytę, i złożyłam kolejne cv w sprawie pracy, ale rewelacji nie oczekuje bo już ze 20 cv wysłałam.
Pozstanowiłam od 1 listopada nie palić i ten dzień się zbliża oby tylko starczyło mi silnej woli;-).
Kinga cholercia ,ale drogo płacicie za mieszkanie tam w tej wawie rozumiem, że wynajmujecie?
Co do porodów rodzinnych to też bym chciała swojego M namówić, niby mówi ok, ale mine ma przestraszoną jak mówie o porodzie wspólnym, kiedyś był w tv taki porób to się odwrócił plecami do tv i "poszedł spać" poczuł się okropnie zmęczony, może lepiej mame wezme albo siostre jak on tak się boi nie wiem sama:eek:.Nie chce rodzić sama:-(
ja bym mamy nigdy nie wziela bo bym sie wstydzila:)ale siostre owszem i to taka ktora jeszcze nie rodzila)))

Mazia przyszły ojciec krwi się boi? Nie każdy potrafi coś takiego wytrzymać. :blink:
U mnie na nowym mieszkaniu jest ogólnie ok. współlokator robi maślane oczy do mnie, a ja brutalnie umawiam się z innymi :cool2: Praca mi się skończyła właśnie. Dzisiaj ostatni dzień byłam. Teraz modyfikuję mój list motywacyjny. Kobietka22 rzeczywiście ciężko jest z tymi ofertami pracy :cool:
Widziałam się ostatnio z moim ex... najśmieszniejsze, że nigdy tak dobrze nie wyglądał :dry: zaczął się w końcu normalnie ubierać i nawet nie ma już tej burzy loków na głowie. Już 3 miesiące nie jesteśmy razem, a i tak tęsknię.
Ceny niektórych mieszkań są rzeczywiście powalające. Teraz za to płacę mało czynszu - tylko 350 na miesiąc (cały jest niecałe 700). W starym mieszkaniu połowa wypłaty szła na mieszkanie.

Monika ja sie mamy nie wstydze od małego na golasa mnie widywała nawet sie z nia kapałam jak byłam mała do tej pory śpie w galotkach i rano się snuje w nich w poszukiwaniu kawy, oczywiście bluzke mam na sobie do spania kupilam pizame ale mój M powiedział ze jeszcze zimy nie ma i mam spac w gatkach, ktore mi regularnie kupuje juz mi sie nie mieszcza jak bede juz nie palic to zrobie renament zeby rece zajac poukladam wszedzie bo balagan okrutny w szafkach, co do mieszkań elisse to my płacimy z wszystkimi opłatami około 500 zł wliczam internet telefony prąd mieszkanie i wode no i kablówke.Mamy dwa pokoje, kuchnie i łazienke.

Hej! Ja dostałam dziś @ i mnie wszystko boli :( a tu jeszcze trzeba posprzątać, żeby jutro tylko ogarnąć i było czysto na święta...

Mazia jak to wskazania okulistyczne? Masz wade wzroku, czy coś podobnego? Zaciekawiło mnie to bo w sumie nie słyszałam o czymś takim, sama mam problemy z oczami, wiec w sumie ciekawa jestem czy mnie też to dotyczy .. :)

reklama
madzia powiedz jaką masz wadę to CI powiem czy sie kwalifikujesz do cc:p

Ja mam zwyrodnienie siatkówki.Któtre może sie powiekszyć podczas porodu.Wskazania okulistyczne do cc są wlasnie tylko wtedy gdy sie ma zwyrodnienia siatkówki.Inne wady nie są wskazaniami do cc.

Ellisse to fajnie ,ze powoli zaczyna sie ukladac.A masz juz cos na oku z praca?? a jak ten wspollokator czemu go zbywasz?

Do góry