reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

ahahahhahahahahahaha po prostu nie moge! o kurw :D facet dostaje telefon ze z jego dziewczyna jest "bardzo zle" a on co? pisze na forum jakies pierdu pierdu :D No poprostu nie wiem co mówic :D kurde naciagane to jak nie wiem co ;p i te pomieszane probki :D co jak co ale nie za duzo tego wszystkiego ?
może zamiast wyciągać pochopne wnioski to powinnaś poczekać????jeśli rzeczywiście brała tą luteine pod język i miała bóle i potem krwawienie to mówcie co chcecie ja jej wierze...bo sama ja brałam

reklama
Moim zdaniem moderator powinien przyglądnąć się pani Malwinie u nas na forum też była taka co niby dziecko w szpitalu bardzo ciężko chore a ona na forum wypisywała takie rzeczy że nam sie włosy prostowały a potem się okazało że to jakaś znudzona małolata

Ostatnia edycja:
wg. mnie malwina cos krecisz, przeciez ostatnio sie okazalo (jakis tydzien temu ) ze w ciazy nie jestes , robilas bete i wynik byl negatywny, po tygodniu okazalo sie ze w ciazy jestes a nawet juz widac na usg pecherzyk ( dodam ze wynik 2 bety mialas 8? strasznie cos mało, wiesz jesli widac pecherzyk to i beta powinna byc wieksza bo pecherzyk widac ok 5 tyg ciazy liczac od dnia ost miesziaczki a beta wtedy wynosi : od 217 do 7138 wiec dziwne to bardzo) . No i jakże w ciagu 2 dni odkad niby jestes w ciazy zdążyłas juz powiedziec w pracy przełozonej nie majac na to potwierdzenia, sama mowilas ze nie jestes pewna przeciez. Nie wiem z kazdym postem co innego. No i teraz to pogotowie. Albo jestes strasznie zakrecona osoba albo zmyslasz z lekka i tyle. Bo ciaza nie pojawia sie od tak raz jest raz jej nie ma potem znowu jest, potem znowu okaze sie ze to ciaza ale spożywcza.

mazia 89- maly masz brzuszek ale sliczny :) och chyba tez bym taki chciała...
W pewnym sensie Cie popieram bo tak czytajac od strony 410 wypowiedzi malwiny to tez cos mi nie pasuje..ale z tym pęcherzykiem to sie moja droga mylisz...mi lekarz wykrył 2.5 tyg,ciążę:)))chociaż ja od pierwszego dnia wiedziałam, żę jetsem w ciąży:)))ale musiałam czekać..pierwszy lekarz chciał mi wmówić ze nie jestem wiec po tyg. poszłam do drugiego....i ja widziałam na monitorze ten 2.5 tyg.pęccherzyk:)))

W pewnym sensie Cie popieram bo tak czytajac od strony 410 wypowiedzi malwiny to tez cos mi nie pasuje..ale z tym pęcherzykiem to sie moja droga mylisz...mi lekarz wykrył 2.5 tyg,ciążę:)))chociaż ja od pierwszego dnia wiedziałam, żę jetsem w ciąży:)))ale musiałam czekać..pierwszy lekarz chciał mi wmówić ze nie jestem wiec po tyg. poszłam do drugiego....i ja widziałam na monitorze ten 2.5 tyg.pęccherzyk:)))
pewnie masz racje bo ja tam sie nie znam :p :) ale chodzi o sam taki fakt, logicznie myslac ta ciaza i pecherzyk i w ogole wszystko trwalo jakies gora 2 tyg. byla w ciazy, nie była, była , teraz znow nie bedzie... ogolnie jak czytam jej wypowiedzi, jej faceta, to zaczynam siebie sama przekonywac ze jednak w wieku 18 lat jest sie jeszcze dzieckiem. A ona? Chce juz brac ślub, dzieci rodzić i jednak mnie sie wydaje ze nasza kolezanka ma zwyczajne rozdwojenie jazni.

pewnie masz racje bo ja tam sie nie znam :p :) ale chodzi o sam taki fakt, logicznie myslac ta ciaza i pecherzyk i w ogole wszystko trwalo jakies gora 2 tyg. byla w ciazy, nie była, była , teraz znow nie bedzie... ogolnie jak czytam jej wypowiedzi, jej faceta, to zaczynam siebie sama przekonywac ze jednak w wieku 18 lat jest sie jeszcze dzieckiem. A ona? Chce juz brac ślub, dzieci rodzić i jednak mnie sie wydaje ze nasza kolezanka ma zwyczajne rozdwojenie jazni.
:)))może i tak :)))a może jest w ciąży???tylko lekarz nie wykrył tak jak u mnie!!! i podał jej luteine pod język....

hej :)

CO do Malwiny nie wypowiadam się,bo szkoda klawiatury....dla mnie to zmyslona historyjka,cóz są ludzie i debile.

Patrycja ale fajnie macie takie 3 pokojowe mieszkanko luksus:-p:-pa tak z ciekawości ile płacicie??bo u nas za wynajem 3 pokoi to 1500 zł conajmniej.

Ellisse co tam u Ciebie?? jak praca?? nowe mieszkanko?

Niunia a Ty dalej taka pełna wigoru.A krwawienie to juz CI sie skonczyło?? nie za szybko??

Co do tematu faceta na porodówce to gdybym rodzila sn bardzo bym chciała.Ale moja sierota by tam trupem padła,jemu kreci się w głowie jak się troszkę skaleczy a o pobieranie krwi to dla niego prawie jak operacja.:tak::tak::szok::szok::-D

hej :)

CO do Malwiny nie wypowiadam się,bo szkoda klawiatury....dla mnie to zmyslona historyjka,cóz są ludzie i debile.

Patrycja ale fajnie macie takie 3 pokojowe mieszkanko luksus:-p:-pa tak z ciekawości ile płacicie??bo u nas za wynajem 3 pokoi to 1500 zł conajmniej.

Ellisse co tam u Ciebie?? jak praca?? nowe mieszkanko?

Niunia a Ty dalej taka pełna wigoru.A krwawienie to juz CI sie skonczyło?? nie za szybko??

Co do tematu faceta na porodówce to gdybym rodzila sn bardzo bym chciała.Ale moja sierota by tam trupem padła,jemu kreci się w głowie jak się troszkę skaleczy a o pobieranie krwi to dla niego prawie jak operacja.:tak::tak::szok::szok::-D
no musisz mu troszke dać szanse:)))mój też nie znosi ludzkiej krwi boi sie strasznie:))igieł itp.ale jak ja rodziłam to tak dzielnie sie trzymał i mnie wspierał, że musiałam sie zastanowić czy nic nie brał:)))nawet patrzył jhak mnie przecinają:) no dosłownie szok:)))mój bohater..a później sie z 5 miesiecy chwalił jaki to on dzielny jest:))oczywiście mu podziękowałam

reklama
Monika ja nie rodzę sn,wiec i tak i tak go nie bedzie.Ale gdybym rodzila to tez by go nie bylo,wiem jaki On jest pod tym wzgledem,nie ryzykowałabym utrata przez niego zdrowia psychicznego:p

Do góry