reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę mieć dziecko...

Anijka wieszkosc odcinkow rozmow w toku to bajda tzn na jakiejs podstawie sa robione ale ladnie koloryzowane a ludzie robia to dla kasy:)

co do porodow to ja chyba bym nie chciala aby moj Tz byl ze mna bo on to by tam padl od razu zreszta sam nie chce byc ale to wszystko i tak wyjdzie w praniu:)

Patrycja ale sie rozpisalas wrcaj tutaj:)

Kinga i Anastazja prosze mi sie tu nie klocic:)

Niunia czasem niestety tak sie zdarza te robale to normalnie wlaza wszedzie:(

Shirra jak fryzurka?

Monika i ja slyszalam ze luteina na podtrzymanie

reklama
Elisse to już dawno tutaj nie zaglądała...
Teraz będę zaglądać ;-) jeszcze będziecie mieć mnie dość :-p w końcu mam dostęp do internetu.
Proszę, nie sprzeczajcie się na forum. Są ważniejsze problemy :tak:
Niunia ja też chcę widzieć zdjęcia malusi na n-k. Mogę przesłać swoje dane na priv?
Anastazzja jak to byłaś gnębiona? Też nie miałam łatwo w życiu.
Monika, ale porównanie... pewnie przez te bóle wszystko się rozmywa. Kwaśniewski to by mnie nie obszedł :-D
Napiszę jutro, co u mnie. Dzisiaj już nie mam na to głowy.

Nie no luteina to nic innego jak progesteron, który w wczesnym okresie podtrzymuje ciąże jego za niski poziom powoduje poronienie luteina działa podobnie jak duphaston. U mnie pierwsze co jak poszłam do lekarza w 6 tyg i miałam lekki brudzenie zbadał progesteron i ze względu na jego niski poziom przepisał luteinę
Polecam artykuł
http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,3835560.html
Luteina ma wszechstronne zastosowanie również w celu wywołania okresu ale jak jesteś w ciąży to za chiny ludowe Ci go nie wywoła:-)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry Panią jak nie wierzycie ze malwina jest w szpitalu prosze odwiedzcie ja w wałbrzychu na priv podam dokladnie ktory szpital i dzisiaj bylem w szpitalu i rozmawialem z lekarzem malwina zaczela krwawic bo dostala krwotoku dokladnie wam powie jak wroci.
W szpitalu bedzie jeszcze przynajmniej 2tygodnie dzisiaj miała robione dokladne badania i jest naprawde w ciazy tylko przez ten krwotok jest na podtzymaniu ciazy:-:)-:)-:)-(.
A to wszystko przez to że w przychodni gdzie robiła badania krwi poplataly im sie próbki i dla tego miala wynik negatywny.
Bardzo chetnie was zapraszam zeby odwiedzic Malwine jak nie wierzycie.
Jak Narazie suwaczek ślubu nieaktualny dopóki Moja Malwinka nie wyjdzie ze szpitala i jak już nie będzie wszystko dobrze.
A mam do was pytanie jak można usunąc suwaczek bo ja niestety nie wiem co i jak:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(.
Z góry dziękuje za pomoc.
I przepraszam ze wogóle pisze bo z tego co tytalem to wam to przeszkadza ze was informuje jak mnie poproszono wiec juz chyba nic nie napisze dowidzenia. :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Kolia przygrane :tak: Tzn wiadomo ma parę rzeczy różowych (jak prawie każda dziewczyna :)) ale nie ubiera się cała na różowo, czy codziennie.. :-) Mam ją w znajomych na nk :D Ogólnie to jest wariatką i ma bardzo dużo znajomych i przyjaciół (chyba przez to że jest taka zwariowana) :-D Wyróżnia się.. Ale da się też z nią normalnie pogadać :))
Ja już sama teraz nie wiem z kim tam chcę być.. Może sama i tak będzie najlepiej? Ale z drugiej strony boję się sama.. Ehh :no:
Cornellka no domyślam się :) Ale ja bym nawet dla wielkiej kasy nie zrobiła z siebie pośmiewiska hehe :sorry2:

Luteina na podtrzymanie ciąży :tak: Ja jadłam przez miesiąc duphaston a to podobne ;-)

miałam nie pisać,ale nie mogłam się powstrzymać:) "chłopie" jeśli to prawda co niby piszesz o Malwinie, to Ty teraz suwaczkiem się interesujesz? powiem tylko tyle LOL.
Przepraszam cie ale z ciekawości sie spytalem chyba mi wolno. Przed chwila dostalem telefon ze szpitala z malwina jest bardzo źle jade do szpitala dowidzenia jak chcecie zebym was informowal o Malwinie to napiszcie.
A i prosze nie piszcie o Malwinie jak nie wiecie co i jak. dziękuje z góry lece do szpitala jutro może napisze o i jak jak wogóle bede w domu

Przepraszam cie ale z ciekawości sie spytalem chyba mi wolno. Przed chwila dostalem telefon ze szpitala z malwina jest bardzo źle jade do szpitala dowidzenia jak chcecie zebym was informowal o Malwinie to napiszcie.

ahahahhahahahahahaha po prostu nie moge! o kurw :D facet dostaje telefon ze z jego dziewczyna jest "bardzo zle" a on co? pisze na forum jakies pierdu pierdu :D No poprostu nie wiem co mówic :D kurde naciagane to jak nie wiem co ;p i te pomieszane probki :D co jak co ale nie za duzo tego wszystkiego ?

reklama
Anijka wieszkosc odcinkow rozmow w toku to bajda tzn na jakiejs podstawie sa robione ale ladnie koloryzowane a ludzie robia to dla kasy:)

co do porodow to ja chyba bym nie chciala aby moj Tz byl ze mna bo on to by tam padl od razu zreszta sam nie chce byc ale to wszystko i tak wyjdzie w praniu:)

Patrycja ale sie rozpisalas wrcaj tutaj:)

Kinga i Anastazja prosze mi sie tu nie klocic:)

Niunia czasem niestety tak sie zdarza te robale to normalnie wlaza wszedzie:(

Shirra jak fryzurka?

Monika i ja slyszalam ze luteina na podtrzymanie
jest też luteina, którą sie podaje dopochwowo:) ja dostałam po niej wtedy silnych bóli a teraz na wywołanie okresu
"Jeśli jest Pani w ciąży to luteina pomoże a jeśli nie to szybciutko dostanie pani krwawienia"tak mi powiedział lekarz.....no i jak dostałam bóli to wolałam nie ryzykować i odrzuciłam.

Do góry