reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę mieć dziecko...

Anijka wieszkosc odcinkow rozmow w toku to bajda tzn na jakiejs podstawie sa robione ale ladnie koloryzowane a ludzie robia to dla kasy:)

co do porodow to ja chyba bym nie chciala aby moj Tz byl ze mna bo on to by tam padl od razu zreszta sam nie chce byc ale to wszystko i tak wyjdzie w praniu:)

Patrycja ale sie rozpisalas wrcaj tutaj:)

Kinga i Anastazja prosze mi sie tu nie klocic:)

Niunia czasem niestety tak sie zdarza te robale to normalnie wlaza wszedzie:(

Shirra jak fryzurka?

Monika i ja slyszalam ze luteina na podtrzymanie

reklama
Elisse to już dawno tutaj nie zaglądała...
Teraz będę zaglądać ;-) jeszcze będziecie mieć mnie dość :-p w końcu mam dostęp do internetu.
Proszę, nie sprzeczajcie się na forum. Są ważniejsze problemy :tak:
Niunia ja też chcę widzieć zdjęcia malusi na n-k. Mogę przesłać swoje dane na priv?
Anastazzja jak to byłaś gnębiona? Też nie miałam łatwo w życiu.
Monika, ale porównanie... pewnie przez te bóle wszystko się rozmywa. Kwaśniewski to by mnie nie obszedł :-D
Napiszę jutro, co u mnie. Dzisiaj już nie mam na to głowy.

Nie no luteina to nic innego jak progesteron, który w wczesnym okresie podtrzymuje ciąże jego za niski poziom powoduje poronienie luteina działa podobnie jak duphaston. U mnie pierwsze co jak poszłam do lekarza w 6 tyg i miałam lekki brudzenie zbadał progesteron i ze względu na jego niski poziom przepisał luteinę
Polecam artykuł
http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,3835560.html
Luteina ma wszechstronne zastosowanie również w celu wywołania okresu ale jak jesteś w ciąży to za chiny ludowe Ci go nie wywoła:-)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry Panią jak nie wierzycie ze malwina jest w szpitalu prosze odwiedzcie ja w wałbrzychu na priv podam dokladnie ktory szpital i dzisiaj bylem w szpitalu i rozmawialem z lekarzem malwina zaczela krwawic bo dostala krwotoku dokladnie wam powie jak wroci.
W szpitalu bedzie jeszcze przynajmniej 2tygodnie dzisiaj miała robione dokladne badania i jest naprawde w ciazy tylko przez ten krwotok jest na podtzymaniu ciazy:-:)-:)-:)-(.
A to wszystko przez to że w przychodni gdzie robiła badania krwi poplataly im sie próbki i dla tego miala wynik negatywny.
Bardzo chetnie was zapraszam zeby odwiedzic Malwine jak nie wierzycie.
Jak Narazie suwaczek ślubu nieaktualny dopóki Moja Malwinka nie wyjdzie ze szpitala i jak już nie będzie wszystko dobrze.
A mam do was pytanie jak można usunąc suwaczek bo ja niestety nie wiem co i jak:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(.
Z góry dziękuje za pomoc.
I przepraszam ze wogóle pisze bo z tego co tytalem to wam to przeszkadza ze was informuje jak mnie poproszono wiec juz chyba nic nie napisze dowidzenia. :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Kolia przygrane :tak: Tzn wiadomo ma parę rzeczy różowych (jak prawie każda dziewczyna :)) ale nie ubiera się cała na różowo, czy codziennie.. :-) Mam ją w znajomych na nk :D Ogólnie to jest wariatką i ma bardzo dużo znajomych i przyjaciół (chyba przez to że jest taka zwariowana) :-D Wyróżnia się.. Ale da się też z nią normalnie pogadać :))
Ja już sama teraz nie wiem z kim tam chcę być.. Może sama i tak będzie najlepiej? Ale z drugiej strony boję się sama.. Ehh :no:
Cornellka no domyślam się :) Ale ja bym nawet dla wielkiej kasy nie zrobiła z siebie pośmiewiska hehe :sorry2:

Luteina na podtrzymanie ciąży :tak: Ja jadłam przez miesiąc duphaston a to podobne ;-)

miałam nie pisać,ale nie mogłam się powstrzymać:) "chłopie" jeśli to prawda co niby piszesz o Malwinie, to Ty teraz suwaczkiem się interesujesz? powiem tylko tyle LOL.
Przepraszam cie ale z ciekawości sie spytalem chyba mi wolno. Przed chwila dostalem telefon ze szpitala z malwina jest bardzo źle jade do szpitala dowidzenia jak chcecie zebym was informowal o Malwinie to napiszcie.
A i prosze nie piszcie o Malwinie jak nie wiecie co i jak. dziękuje z góry lece do szpitala jutro może napisze o i jak jak wogóle bede w domu

Przepraszam cie ale z ciekawości sie spytalem chyba mi wolno. Przed chwila dostalem telefon ze szpitala z malwina jest bardzo źle jade do szpitala dowidzenia jak chcecie zebym was informowal o Malwinie to napiszcie.

ahahahhahahahahahaha po prostu nie moge! o kurw :D facet dostaje telefon ze z jego dziewczyna jest "bardzo zle" a on co? pisze na forum jakies pierdu pierdu :D No poprostu nie wiem co mówic :D kurde naciagane to jak nie wiem co ;p i te pomieszane probki :D co jak co ale nie za duzo tego wszystkiego ?

reklama
Anijka wieszkosc odcinkow rozmow w toku to bajda tzn na jakiejs podstawie sa robione ale ladnie koloryzowane a ludzie robia to dla kasy:)

co do porodow to ja chyba bym nie chciala aby moj Tz byl ze mna bo on to by tam padl od razu zreszta sam nie chce byc ale to wszystko i tak wyjdzie w praniu:)

Patrycja ale sie rozpisalas wrcaj tutaj:)

Kinga i Anastazja prosze mi sie tu nie klocic:)

Niunia czasem niestety tak sie zdarza te robale to normalnie wlaza wszedzie:(

Shirra jak fryzurka?

Monika i ja slyszalam ze luteina na podtrzymanie
jest też luteina, którą sie podaje dopochwowo:) ja dostałam po niej wtedy silnych bóli a teraz na wywołanie okresu
"Jeśli jest Pani w ciąży to luteina pomoże a jeśli nie to szybciutko dostanie pani krwawienia"tak mi powiedział lekarz.....no i jak dostałam bóli to wolałam nie ryzykować i odrzuciłam.

Do góry